ΖΟΣΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ: Χαμός στη Ρώμη με την άφιξή του

Οι φίλοι της Ρόμα τον υποδέχτηκαν μέσα σε ντελίριο ενθουσιασμού και οι δύο πλευρές ανυπομονούν για την “εποχή” Μουρίνιο στην ομάδα.

Είχε… προειδοποιήσει πριν ακόμα μπει στο αεροπλάνο για την «Αιώνια Πόλη». Δεν κρατιόταν να επιστρέψει στην Ιταλία, όπου έχει ζήσει κορυφαίες στιγμές στην καριέρα του ως προπονητής, στον πάγκο της Ίντερ, όπου κατέκτησε το τρεμπλ το 2010. Αυτή τη φορά, «επαναπατρίστηκε» για λογαριασμό της Ρόμα και οι οπαδοί της είπαν να του κάνουν την υποδοχή που αρμόζει στον εκκεντρικό Special One. Η εποχή Μουρίνιο στη Ρόμα ξεκινάει λοιπόν… 

Στις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός των τζιαλορόσι τόνισε:

«Είμαι ενθουσιασμένος από την πρώτη ημέρα κυριολεκτικά που συμφώνησα με την ομάδα, μετά τη συνάντηση με τη διοίκηση. Έχω την αίσθηση ότι ξεκινάει ένα project πολύ μεγάλο στη Ρόμα. Γνωρίζω πολύ καλά ποια είναι η ιστορία της ομάδας και ελπίζω να προσφέρω πολλά σε αυτήν. Επιτυχία αλλά με βάσεις στο μέλλον και όχι κάτι πρόσκαιρο. Είμαι πανέτοιμος για αυτό.

Είμαι πολύ καλύτερος προπονητής τώρα, πιο έμπειρός και πιο έτοιμος.

Γνωρίζω πολύ καλά τη νοοτροπία του ιταλικού ποδοσφαίρου και όταν ήμουν προπονητής της Ίντερ, η Ρόμα ήταν ο βασικός μας αντίπαλος.

Έχω μελετήσει τους παίκτες, έχω κάνει την έρευνά μου αλλά είναι διαφορετική η ανθρώπινη επαφή και τα συναισθήματα όταν βρεθείς από κοντά.

Αυτό που έκανα για αυτούς, πριν ακόμα προλάβω να κάνω κάτι εγώ για αυτούς, μου δίνει μεγάλο κίνητρο να τους το «ξεπληρώνω» εντός των αγωνιστικών χώρων.

Περιμένω κάποια «δώρα» από τη διοίκηση (για μεταγραφές) που θα μου δώσουν μεγαλύτερες προοπτικές για αυτό που θέλω να δημιουργήσω. 

«Θέλω να φτιάξουμε μια ομάδα, όπου όλοι θα νιώθουν σαν μια οικογένεια. Να είμαστε όλοι υπερήφανοι για τις αρχές αυτής ομάδας και οι φίλαθλοι να την αγαπούν τόσο στις νίκες όσο και στις ήττες».

 

 

 

 

 Ο ίδιος “πυροβολούσε” στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από νωρίς, με… εναέρια πλάνα της ιταλικής πρωτεύουσας.

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jose Mourinho (@josemourinho)

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jose Mourinho (@josemourinho)

 Στο ίδιο μήκος κύματος και η επίσημη Ρόμα, τον υποδέχτηκε με ένα εντυπωσιακό βίντεο στο Instagram:

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AS Roma (@officialasroma)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News