Ολυμπιακός: Τη μνήμη των 21 θυμάτων της Θύρας 7 και του Άλκη τιμούν οι «ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι
Ολυμπιακός: Τη μνήμη των 21 θυμάτων της Θύρας 7 και του Άλκη τιμούν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού
Στο μνημείο της θήρας βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (7/2) φίλαθλοι του Ολυμπιακού για να τιμήσουν τη μνήμη των 21 θυμάτων της Θύρας 7 αλλά και του 19χρονου Άλκη που δολοφονήθηκε στην Θεσσαλονίκη.
Οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» βρέθηκαν έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης», παραμονή της «μαύρης» επετείου, της τραγωδίας της Θύρας 7 και απέδωσαν φόρο τιμής στα θύματα. Στην συγκινησιακά φορτισμένη αυτή ατμόσφαιρα, οι φίλαθλοι των πρωταθλητών Ελλάδας δεν ξέχασαν να τιμήσουν και τον 19χρονο Άλκη.


Οι «ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι «φώναζαν» μέσα σε χειροκροτήματα, μεταξύ άλλων: Άλκη ζωντανός για πάντα Αρειανός και αδέρφια ζείτε εσείς μας οδηγείται.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
