Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: «Πονοκέφαλος» με Μποχωρίδη ενόψει Βιλερμπάν
Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ένιωσε μια ενόχληση στον προσαγωγό και την Τετάρτη θα διαπιστωθεί αν θα μπορέσει να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στη Γαλλία.
Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει μπροστά του το δύσκολο εκτός έδρας ματς με την Βιλερμπάν για την 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, τη προσεχή Παρασκευή (11/2). Όμως προέκυψε πρόβλημα με τον Μποχωρίδη.
Ο Λευτέρης Μποχωρίδης αποτελεί άλλο ένα «πονοκέφαλο» στο μυαλό του Δημήτρη Πρίφτη. Ο Ελληνας γκαρντ ο οποίος έχει ανεβάσει στροφές ένιωσε μια ενόχληση στον προσαγωγό και αποχώρησε από τη προπόνηση. Ετσι την Τετάρτη (9/2), θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν έχει κάτι σοβαρό ενόψει του αγώνα με την Βιλερμπάν.
Εν τω μεταξύ, ο Νίκος Χουγκάζ ο οποίος επέστρεψε στο ΟΑΚΑ μετά τη πρόωρη λήξη του δανεισμού του από τον Ιωνικό, έκανε κανονικά προπόνηση. Φυσικά ακόμα δεν είναι έτοιμος για να μπορέσει να βοηθήσει τους «πράσινους».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Aktor: Όταν παίζεις με το μαχαίρι στα δόντια!
- Ολυμπιακός: Ολοταχώς για νέο sold out στο Καραϊσκάκη - Εξαντλούνται και τα τελευταία εισιτήρια
- Super Cup: Πόσα εισιτήρια θα πάρουν Ολυμπιακός και ΟΦΗ
- ΑΕΚ: «Εκτοξεύθηκε» στο ranking της UEFA - Απίθανο το πόσες θέσεις κέρδισε
- Κόπα Άφρικα 2025: Από τους Ελ Καμπί, Μπρούνο στον Ντέσερς και μια έκπληξη
TAGS
# Euroleague
# Stoiximan Basket League
# Λευτέρης Μποχωρίδης
# Μπάσκετ
# Νίκος Χουγκάζ
# Παναθηναϊκός
