Aναγέννηση Καρδίτσας - Παναθηναϊκός: «Ατύχημα» στο μήνυμα των παικτών
Aναγέννηση Καρδίτσας – Παναθηναϊκός: Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έστειλαν μήνυμα κατά της βίας πριν την έναρξη του αγώνα, όμως μπέρδεψαν τα γράμματα, αφού κρατούσαν ανάποδα το «NoMore».
Οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Καρδίτσας και του Παναθηναϊκού έστειλαν μήνυμα κατά της βίας πριν την έναρξη του αγώνα, όμως μπέρδεψαν τα γράμματα, αφού κρατούσαν ανάποδα το «NoMore».
Όπως και να έχει το μήνυμα των ποδοσφαιριστών ήταν ξεκάθαρο κατά των περιστατικών βίας, που ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό είναι σε έξαρση, δείχνοντας πως σε τέτοιες καταστάσεις δεν θα πρέπει να υπάρχει καμία ανοχή από κανέναν.
Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Κούβελος στην Εθνική Ομάδα κωπηλασίας: «Χαίρομαι που η ανακαίνιση του Σχινιά έφερε τα πρώτα αποτελέσματα»
- Ολυμπιακός Παρασκήνιο: Τι γύρευε ο Πότερ στο Καραϊσκάκη;
- ΠΑΟΚ: Μεγάλη... φλυαρία για Κωνσταντέλια
- Λιβάι Γκαρσία: «Αν στο μέλλον επέστρεφα στην Ελλάδα θα ήταν για την ΑΕΚ» - Η πληγή που άνοιξε η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: «Ο Κοτσόλης στο Βελιγράδι για τον Ούγκρεσιτς της Παρτίζαν»
