ΠΕΔΡΙ: Η συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς εξοργίζει την Μπαρτσελόνα
Ο 18χρονος διεθνής θα ταξιδέψει στην Ιαπωνία χωρίς ξεκούραση και θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας των “μπλαουγκράνα”.
Ο διοικούντες τον καταλανικό σύλλογο φαίνεται ότι έχει ενοχληθεί πάρα πολύ, θεωρώντας ότι ο Λουίς Ντε Λα Φουέντε (ομοσπονδιακός της Ελπίδων αλλά και της ολυμπιακής εθνικής ομάδας της Ισπανίας) θα μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί τους, για να ζητήσει τη γνώμη τους σχετικά με την κλήση του Πέδρι αρχικά, αλλά και του Ερίκ Γκαρθία.
Ο τελευταίος δεν προέρχεται από μία τόσο γεμάτη σεζόν, σε αντίθεση με τον 18χρονο, ο οποίος την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 μέτρησε 3526 λεπτά συμμετοχής με την φανέλα της Μπαρτσελόνα σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει και πρωταγωνιστικό ρόλο στο Euro 2020 με τη “φούρια ρόχα”.
Βεβαίως ο ίδιος ο παίκτης είναι ενθουσιασμένος με την επικείμενη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στο “Καμπ Νόου” πάντως ανησυχούν, γιατί δεν θέλουν να… “καεί” ο νεαρός ποδοσφαιριστής από τις συνεχόμενες συμμετοχές. Επιπλέον η νέα σεζόν στο ισπανικό πρωτάθλημα ξεκινάει στις 14 Αυγούστου, μόλις έξι μέρες μετά τη λήξη των Αγώνων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των προημιτελικών και ο δρόμος προς τον τελικό του Conference League
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των πλέι οφ της Super League και τα προημιτελικά του Conference League
- Ολυμπιακός: Φουλ για sold out με την ΑΕΛ - Πόσα εισιτήρια απομένουν
- ΠΑΟΚ: Ρήξη έξω πλαγίου ο Σορετίρε - Τα πήγαινε πολύ καλά στην Τσβόλε
- O Αταμάν ζήτησε στο ΟΑΚΑ να... απαντήσει: «Στο Βελιγράδι όλοι φώναζαν για τον Ολυμπιακό» - Η ατάκα για Χολμς
