Γιώργος Μασούρας: «Να πάρουμε το τρίποντο την Κυριακή και να κυνηγήσουμε τις πιθανότητές μας την Πέμπτη»

Γιώργος Μασούρας: Για τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναιτωλικό μίλησε ο Γιώργος Μασούρας

Για τη νίκη πρόκριση απέναντι στον Παναιτωλικό, μίλησε ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα, ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος πέτυχε 2 γκολ και έστειλε την ομάδα του στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ήταν κομβικός, καθώς με δικό του τέρμα οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν το ματς στην παράταση, ενώ ήταν ο ίδιος ο οποίος πέτυχε το καθοριστικό τέρμα για τον Ολυμπιακό, κάνοντας και το τελικό 3-1.

Στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα ο Μασούρας μίλησε για έναν δύσκολο και αξιόλογο αντίπαλο, τον οποίον και κατάφεραν να κερδίσουν, ενώ μίλησε και για την συνέχεια σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μασούρα:

«Είναι μία αξιόλογη ομάδα μας είχε δυσκολεύσει στο πρωτάθλημα, ηττηθήκαμε στο Κύπελλο. Δεν θέλαμε να φτάσουμε στην παράταση και σίγουρα όχι στα πέναλτι. Είχαμε την τύχη να βάλουμε τα γκολ που χρειαζόμασταν και προκριθήκαμε.

Σίγουρα δεν το σκέφτομαι, ούτε ότι για να σκοράρω για να νικήσει η ομάδα. Πάντα προσπαθώ να σκοράρω για να βοηθάω και να φτάνουμε στους στόχους μας. Μου είπε ο Νίκος ότι έβαλες γκολ, οπότε θα κερδίζαμε σίγουρα. Είναι ωραίο στατιστικό, να συνεχίσω να σκοράρω και αν έρχεται και η νίκη ακόμη καλύτερα»

Για τη συνέχεια: «Είμαστε προετοιμασμένοι γι αυτό το μήνα, όλα τα παιδιά ανταπεξέρχονται, ακόμη και τα παιδιά που δεν είχαν παιχνίδια, σε έναν αγώνα με διάρκεια ανταπεξήρθαν. Να νικήσουμε να πάρουμε το τρίποντο την Κυριακή. Την Πέμπτη να κυνηγήσουμε τις πιθανότητες και να περάσουμε στην επόμενη φάση του Europa League, που είναι στόχος μας».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News