Κύπελλο Ολλανδίας: Με Παυλίδη τεσσάρα η ΑΖ, με Άντονι και Αλέρ πεντάρα ο Άγιαξ
Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ολλανδίας προκρίθηκαν πανηγυρικά Άλκμααρ και Άγιαξ σκορπώντας με 4-0 εκτός την Βααλβάϊκ η πρώτη και με 5-0 την Φιτέσε στο Arena ο δεύτερος.
Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ολλανδίας προκρίθηκαν πανηγυρικά Άλκμααρ και Άγιαξ σκορπώντας με 4-0 εκτός την Βααλβάϊκ η πρώτη και με 5-0 την Φιτέσε στο Arena ο δεύτερος.
Ο Βαγγέλης Παυλίδης μοίρασε την ασίστ στο πρώτο γκολ της ΑΖ από τον Ντε Βιτ στο 8′ και πέτυχε το δεύτερο στο 23′, για να έλθουν άλλα δύο τέρματα από τους Κάρλσον με πέναλτι στο 33′ και Αμπουχάλ στο 71′. Σε όλο το ματς έπαιξε και ο Παντελής Χατζηδιάκος.
Για τον Άγιαξ το σκορ άνοιξε και έκλεισε ο Άντονι στο 17′ και στο 61′. Ενδιάμεσα σκόραραν ο Αλέρ στο 30′ και το 46′ και ο Τάντιτς στο 51′.
Στα ημιτελικά βρίσκεται ήδη η Αϊντχόφεν (4-0 τη Μπρέντα την Τρίτη), ενώ αύριο Πέμπτη (10/2) θα προκύψει η τέταρτη ομάδα από το ευγάρι Ναϊμέχεν – Γκο Αχέντ Ιγκλς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Πότε θα γίνει η κλήρωση των πλέι οφ
- Ολυμπιακός: Ένα τσουβάλι τελικές, μηδέν γκολ - Μία είναι η λύση!
- ΑΕΛ: Από πότε είχε να μη χάσει στις έδρες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού
- Ανακοίνωσε μέτρα στήριξης ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Τέσσερα έκτακτα μέτρα στήριξης ύψους 300 εκατ. ευρώ – Fuel pass, επιδότηση στο diesel κίνησης και παρέμβαση για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια
- Παναγιώτης Γκαμπράνης: «Ο ΟΦΗ έκανε παρέλαση κι ο Ατρόμητος... έσωσε τον Αρη» (VIDEO)
