Πάτρα: Αφέθηκε ελεύθερος ο προπονητής πυγμαχίας που κατηγορείται για παρενόχληση σε βάρος 14χρονης
Πάτρα, βιασμός, προπονητής
Αποφυλακίζεται ο προπονητής πυγμαχίας που κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε βάρος 14χρονης αθλήτριας.
Ο προπονητής είχε κριθεί προφυλακιστέος. Ωστόσο κατατέθηκε αίτημα αποφυλάκισης το οποίο έγινε δεκτό. Οι όροι περιλαμβάνουν την καταβολή χρηματικής εγγύησης 2.000 ευρώ και την εμφάνιση στο οικείο αστυνομικό τμήμα κάθε 15 ημέρες.
Υπενθυμίζεται ότι Εισαγγελέας και Ανακριτής είχαν διαφωνήσει για το αν πρέπει να προφυλακιστεί ή όχι, με τον Εισαγγελέα να ζητά προφυλάκιση και τον Ανακριτή να προτείνει να μείνει ελεύθερος.
Στη συνέχεια συνεδρίασε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών το οποίο αποφάσισε την προφυλάκισή του, με τον ίδιο τον 47χρονο να αρνείται όλες τις κατηγορίες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Λέφσκι Σόφιας ή Καϊράτ Αλμάτι στο δρόμο για τ' αστέρια
- ΠΑΟΚ: Με Μπραν ή Απόλλων Λεμεσού στα πλέι οφ του Conference League
- ΠΑΟΚ: Με τον ηττημένο του Λέφσκι Σόφιας - Καϊράτ στα Play Off του Europa League εφόσον αποκλείσει την Άντερλεχτ
- ΟΦΗ: Με Μακάμπι Τελ Αβίβ ή ΤΣΣΚΑ Σόφιας στα Play Off του Europa League
- Ολυμπιακός: Με Μπόντο Γκλιμτ ή Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στα play off του Champions League
