ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Με υπογραφή αποκλειστικά του Γιοβάνοβιτς η σημερινή προπόνηση
Για 80 λεπτά έκανε τις παρατηρήσεις του και τις παρεμβάσεις του, επιβραβεύοντας παράλληλα τους παίκτες του, σε πολύ ευχάριστο κλίμα.
Η πρώτη διπλή προπόνηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Κορωπί. Το πρώι δόθηκε έμφαση στη φυσική κατάσταση. Παρά το γεγονός ότι δούλεψε μόνο με σχεδόν τη μισή ομάδα, λόγω εμβολιασμού, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πέρασε το δικό του στυλ στην προπόνηση του Σαββάτου. Τις προηγούμενες ημέρες ουσιαστικά είχαν αναλάβει οι συνεργάτες του και εκείνος είχε το ρόλο του παρατηρητή, μένοντας… ένα βήμα πίσω. Σήμερα, είχε απόλυτα ενεργή συμμετοχή, φανερώνοντας πώς θα δουλεύει η ομάδα από εδώ και πέρα.
Εκτός όσων εμβολιάστηκαν, δεν συμμετείχαν και οι Κουρμπέλης και Σένκεφελντ, οι οποίοι συνέχισαν το δικό τους πλάνο.
Την Κυριακή έχει δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του και το νέο ραντεβού στο «Γεώργιος Καλαφάτης» ορίστηκε για τη Δευτέρα. Η τελική επιλογή του ρόστερ θα γίνει σε δύο με τρεις ημέρες, όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες με τα τεστ για τον έλεγχο του Covid-19, που θα του επιτρέψουν να γνωρίζει ποιους θα υπολογίζει. Ωστόσο έχει ήδη καταλήξει στους «εκλεκτούς» του.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Τα ρίχνει όλα στην αστυνομία για τα γεγονότα του Μετς
- Ολυμπιακός-ΑΕΚ 100-93: Νέα «100άρα» με πολυφωνία και συνεχίζει αήττητος!
- Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 110-66: Ο αδιανόητος Ρογκαβόπουλος των δώδεκα τριπόντων διέλυσε τον Πανιώνιο
- ΑΕΚ: Στην OPAP Arena ο Λιβάι Γκαρσία-Τα είπε με Ηλιόπουλο
- Σταύρος Γεωργακόπουλος: Πρωταθλητής χειμώνα με σημαιόφορο Ελ Καμπί!
