Δολοφονία Άλκη: Συγκλονίζουν οι καταθέσεις 2 από τους 4 που γλύτωσαν από τη μανία των χούλιγκαν

Δολοφονία Άλκη, Θεσσαλονίκη, οπαδική βία

Αποκαλυπτικές είναι οι καταθέσεις των φίλων του Άλκη που γλίτωσαν από το δρεπάνι των χούλιγκαν, στη ματωμένη καταδρομική επίθεση στου Χαριλάου και παρουσιάζει το protothema.gr.

Ο ένας εκ των δύο, ο Νίκος, ο 19χρονος φοιτητής που ήταν στην παρέα του άτυχου νεαρού, στην κατάθεση που έδωσε στις 3:40 στο Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης αποκάλυψε πως ένας απο τους δράστες μόλις είδε την παρέα του Άλκη είπε σε συνεργό του: «Πάμε να φυγουμε δεν ειναι αυτοί», δίνοντάς του την εντύπωση οτι η ελληνοαλβανική συμμορία των χούλιγκανς, κάποιους συγκεκριμένους έψαχναν για να χαρακώσουν και να σφάξουν εκείνο το βράδυ.

Ειδικότερα ο νεαρός φοιτητής κατέθεσε τα εξής: «Χθες απογευματινές ώρες τις 31 Ιανουαρίου 2022, βρέθηκα, μαζί με τους φίλους μου και τον αδερφό μου και πήγαμε σε κάποια μαγαζιά στου Χαριλάου. Ένα από τα καταστήματα που επισκεφθήκαμε ήταν και μία κρεπερί στην οδό Παπαναστασίου, ενώ νωρίτερα περάσαμε και μείναμε για λίγο από τον σύνδεσμο του Άρη που βρίσκεται απέναντι από το γήπεδο. Αργότερα συναντηθήκαμε με άλλα δύο παιδιά τα οποία δεν γνωρίζω καλά, έναν εκ των οποίων τον λένε Άγγελο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News