Γουέστ Χαμ: H Mπριζίτ Μπαρντό ζητά την απομάκρυνση του Ζουμά από την εθνική Γαλλίας
Την αποχώρηση του Κερτ Ζουμά από την Εθνική Γαλλίας ζητά η Μπριζίτ Μπαρντό, η οποία, μάλιστα, επικοινώνησε με τους εισαγγελείς της χώρας
Στο «μάτι του κυκλώνα» βρίσκεται ο παίκτης της Γουέστ Χαμ, Κουρτ Ζουμά, μετά το σοκαριστικό βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα, με τον ίδιο να κακοποιεί μία γάτα.
Όπως ήταν φυσικό, η αντίδραση του κόσμου ήταν έντονη και μία τέτοια αποτρόπαια συμπεριφορά δεν θα μπορούσε να μείνει ατιμώρητη. Οι οπαδοί τον γιούχαραν στο τελευταίο ματς της Γουέστ Χαμ, η adidas σταμάτησε τη συνεργασία τους ενώ κινδυνεύει και με φυλάκιση!
Η Μπριζίτ Μπαρντό ωστόσο, γνωστή για την ακτιβιστική της δράση, προχωρά ένα βήμα παραπέρα. Το φιλανθρωπικό ίδρυμά της, το Ίδρυμα Brigitte Bardot, υπέβαλε νομική καταγγελία κατά του παίκτη ενώ η ίδια ζήτησε την αποχώρησή του από την εθνική Γαλλίας.
«Οι εικόνες με σκανδάλισαν βαθιά, αυτός ο τύπος που επιτίθεται σε μια μικρή γάτα, κλωτσάει το ζώο σαν μπάλα, όλα αυτά είναι σοκαριστικά και δείγμα απόλυτης ανανδρία. Το Ίδρυμα μου υποβάλλει καταγγελία εναντίον του και κάλεσε τους ηγέτες της γαλλικής ομάδας να μην επιλέγουν πλέον αυτόν τον παίκτη που με την ανόητη συμπεριφορά του αμαυρώνει τη φανέλα του»,είπε η διάσημη ηθοποιός σύμφωνα με την MailOnline.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Λέφσκι Σόφιας ή Καϊράτ Αλμάτι στο δρόμο για τ' αστέρια
- ΠΑΟΚ: Με Μπραν ή Απόλλων Λεμεσού στα πλέι οφ του Conference League
- ΠΑΟΚ: Με τον ηττημένο του Λέφσκι Σόφιας - Καϊράτ στα Play Off του Europa League εφόσον αποκλείσει την Άντερλεχτ
- ΟΦΗ: Με Μακάμπι Τελ Αβίβ ή ΤΣΣΚΑ Σόφιας στα Play Off του Europa League
- Ολυμπιακός: Με Μπόντο Γκλιμτ ή Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στα play off του Champions League
