ΔΕΗ: Βανδαλισμοί στα κεντρικά γραφεία στην Ομόνοια
ΔΕΗ, Ομόνοια, επίθεση
Καταστροφές στο κτίριο που στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ, επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου στην Ομόνοια, προκάλεσαν άγνωστοι λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ της Πέμπτης.
Οι δράστες χωρίς να γίνουν αντιληπτοί προσέγγισαν το κτίριο, προκάλεσαν θραύση κρυστάλλων στην κεντρική είσοδο, πέταξαν μπογιές και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Η αστυνομία αναμένεται να εστιάσει την έρευνά της σε τυχόν οπτικό υλικό από κάμερες των γύρω κτιρίων που ενδέχεται να έχουν καταγράψει τις κινήσεις των δραστών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
