ΜΙΛΑΝ: Βολιδοσκοπεί Τάντιτς, θετικός ο παίκτης

Ο 32χρονος φορ είναι έτοιμος να εξαργυρώσει την εξαιρετική σεζόν που είχε με τη φανέλα του «Αίαντα», με τη Μίλαν να έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον ατζέντη του.

Σύμφωνα με το Tuttomercatoweb, οι άνθρωποι του συλλόγου του Μιλάνου, προσέγγισαν τον μάνατζερ του Σέρβου επιθετικού του Άγιαξ, Ντούσαν Τάντιτς, που συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του νταμπλ τη σεζόν που πέρασε. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2023 και στις συζητήσεις που έχουν προκύψει ανάμεσα στις δύο πλευρές, από τη Μίλαν του προσέφεραν τα «διπλά» σε ό,τι αφορά τις τωρινές αποδοχές του. Ο ίδιος ο παίκτης είναι πολύ θετικός να φορέσει τη φανέλα των «ροσονέρι», μετά από μια εκπληκτική σεζόν στον «Αίαντα» όπου σε 51 αγώνες, πέτυχε 22 γκολ και μοίρασε 26 ασίστ! Ο 32χρονος διεθνής, κοστολογείται στα 25εκ. ευρώ και από τη Μίλαν σκοπεύουν να καταθέσουν σύντομα επίσημη πρόταση στους Ολλανδούς. Ο παίκτης αποκτήθηκε από τον Άγιαξ το καλοκαίρι του 2018, έναντι 13.7 εκ. ευρώ από τη Σαουθάμπτον. 

Να σημειωθεί ότι από τον Άγιαξ, είχαν συμπεριλάβει στο συμβόλαιο του παίκτη έναν ασυνήθιστο όρο, σύμφωνα με τον οποίο εάν αποσυρθεί ως ποδοσφαιριστής το 2023, για τα επόμενα 3 χρόνια θα έχει τη δυνατότητα να παραμείνει στο σύλλογο ώστε να συνεχίσει στο σύλλογο και να εξελιχθεί ως προπονητής.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News