Φώτης Τακιανός: «Κοιτάμε να ξεφύγουμε αρχικά από τη ζώνη που είμαστε»

Φώτης Τακιανός: Ο Φώτης Τακιανός μίλησε μετά από τη νίκη της Λάρισας επί της ΑΕΚ (82-65) και επισήμανε ότι η ομάδα του κοιτάει πρώτα να αποφύγει την ζώνη υποβιβασμού.

Ο Φώτης Τακιανός μίλησε μετά από τη νίκη της Λάρισας επί της ΑΕΚ (82-65) και επισήμανε ότι η ομάδα του κοιτάει πρώτα να αποφύγει την ζώνη υποβιβασμού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φώτης Τακιανός στην ΕΡΤ:  

Για το παιχνίδι είπε: «Είμαστε ικανοποιημένοι από την πορεία της ομάδας. Παρουσιαστήκαμε νωθροί στην αρχή επιθετικά και αμυντικά, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Στο δεύτερο ημίχρονο ελέγξαμε το αμυντικό ριμπάουντ, τρέξαμε στο γήπεδο και δημιουργήσαμε μια διαφορά, τη διαχειριστήκαμε ως το τέλος. Έχουμε δρόμο μπροστά μας να δουλέψουμε στις τρεις εβδομάδες της διακοπής». 

Για το αν μπορεί η Λάρισα να κοιτάει πιο ψηλά: «Η γραμμή αισιοδοξίας και ματαιοδοξίας είναι πολύ λεπτή. Θα πρέπει να βελτιωθούμε ώστε να μπορούμε να γίνουμε περισσότερο ανταγωνιστικοί με τις υπόλοιπες ομάδες. Κοιτάμε να ξεφύγουμε αρχικά από τη ζώνη που είμαστε. Η αλαζονεία μπορεί να φέρει τιμωρία, να ενσωματώσουμε τους παίκτες μας και να γίνουμε καλύτεροι στη συνέχεια». 

Δείτε όσα είπε:

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News