Σοφία Παυλίδου: Στο εδώλιο της κατηγορουμένης αντί της κατηγόρου η ηθοποιός στην υπόθεση για τον ξυλοδαρμό της από τον Μάνο Παπαγιάννη
Σοφία Παυλίδου
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου αντί του κατήγορου θα καθίσει η Σοφία Παυλίδου για την υπόθεση ξυλοδαρμού της από τον Μάνο Παπαγιάννη σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πρωινού».
Όπως ανέφερε η ρεπόρτερ Κέλλυ Χεινοπώρου αυτό συμβαίνει «εξαιτίας της κακής, σκανδαλώδους διαχείρισης της υπόθεσης από την Εισαγγελία. Οι δύο μηνύσεις δεν χρεώθηκαν στον ίδιο Εισαγγελέα. Η μήνυση Παπαγιάννη έφτασε πρώτη και κατηγορεί την Παυλίδου για επικίνδυνη σωματική βλάβη!».
Έτσι ουσιαστικά εκδικάζεται πρώτα η μήνυση Παπαγιάννη αντί για τη μήνυση της ηθοποιού.
«Αυτό που ελπίζουν οι δικηγόροι της είναι να πάρει αναβολή η υπόθεση για να εκδικαστεί πρώτα η δική της μήνυση» είπε η ρεπόρτερ.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- Ολυμπιακός: Με Τσικίνιο και Ποντένσε κόντρα στον ΟΦΗ
- Παναθηναϊκός: «Καμία προσέγγιση η ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΠΑΕ»
- Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης: Πανελλήνιο ρεκόρ η Παυλοπούλου, θέση στον τελικό έκλεισε ο Μάρκος
- ΣΕΦ: Η επιστολή των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα
TAGS
# Επικαιρότητα
