Σοφία Παυλίδου: Στο εδώλιο της κατηγορουμένης αντί της κατηγόρου η ηθοποιός στην υπόθεση για τον ξυλοδαρμό της από τον Μάνο Παπαγιάννη
Σοφία Παυλίδου
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου αντί του κατήγορου θα καθίσει η Σοφία Παυλίδου για την υπόθεση ξυλοδαρμού της από τον Μάνο Παπαγιάννη σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πρωινού».
Όπως ανέφερε η ρεπόρτερ Κέλλυ Χεινοπώρου αυτό συμβαίνει «εξαιτίας της κακής, σκανδαλώδους διαχείρισης της υπόθεσης από την Εισαγγελία. Οι δύο μηνύσεις δεν χρεώθηκαν στον ίδιο Εισαγγελέα. Η μήνυση Παπαγιάννη έφτασε πρώτη και κατηγορεί την Παυλίδου για επικίνδυνη σωματική βλάβη!».
Έτσι ουσιαστικά εκδικάζεται πρώτα η μήνυση Παπαγιάννη αντί για τη μήνυση της ηθοποιού.
«Αυτό που ελπίζουν οι δικηγόροι της είναι να πάρει αναβολή η υπόθεση για να εκδικαστεί πρώτα η δική της μήνυση» είπε η ρεπόρτερ.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.
TAGS
# Επικαιρότητα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Σούπερ Λιγκ: Η χρυσή βίβλος - Εφτασε τις 14 κατακτήσεις η ΑΕΚ
- Ολυμπιακός: Η εκτίμηση του Μπαρτζώκα στον Τζέιμς τον επαναφέρει στο προσκήνιο
- Παναθηναϊκός: Διαμαρτυρία για τη διαιτησία με βίντεο στη EuroLeague - Που δόθηκε έμφαση
- Θεσσαλονίκη: «Ιωάννης Ιωαννίδης» ονομάστηκε σχολικό γυμναστήριο στους Αμπελόκηπους, στη μνήμη του «ξανθού»
- Premier League: Το πρόγραμμα της Άρσεναλ και της Μάντσεστερ Σίτι στον δρόμο για τον τίτλο
