Παναθηναϊκός Β': Με Χριστογεώργο κόντρα στην ΑΕΚ Β'
Παναθηναϊκός Β’: Με Χριστογεώργο, αλλά χωρίς Νταμπίζα κόντρα στην ΑΕΚ Β’
Μετά το πέρας της σημερινής προπόνησης, ο Χαβιέρ Βάθκεθ έκανε τις επιλογές για την αποστολή του Παναθηναϊκού Β’ για τον εκτός έδρας αγώνα της Τετάρτης (16/02-15:30) απέναντι στην ΑΕΚ Β’ για την 19η αγωνιστική της Super League 2.
Ο Ισπανός κόουτς θα έχει στην διάθεσή του τον Χριστογεώργο αντί του Ξενόπουλου για να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας ενώ ανέτοιμος είναι και πάλι ο Νταμπίζας, που έκανε ατομικό πρόγραμμα. Εκτός έμειναν και ο Σουρδής που ακολούθησε μόνο ένα μέρος της προπόνησης και ο Πάνκα, που συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασής του.
Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κατοχής σε μικρό χώρο, στημένες φάσεις και τελειώματα.
Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού Β’:
Aθανασακόπουλος, Αλμπάνης, Αντωνίου, Δημητρίου, Ηλιάδης, Θεοχάρης, Καραμπάς, Καρβούνης, Κούτσιας, Κρυπαράκος, Μαραθωνίτης, Μαργκόνο, Μαρτίνης, Ματσαδές, Ρόμπι, Σαρδέλης, Σερπέζης, Τουρκοχωρίτης, Τσιριγώτης, Χριστογεώργος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Aktor: Η «πράσινη» αγέλη σκορπάει… τρόμο!
- Τζορτζ Μπάλντοκ: Δύο χρόνια από τον τραγικό θάνατο του
- Παναθηναϊκός AKTOR: Ο λόγος που ζητά να αφαιρεθούν βαθμοί από τον Ολυμπιακό
- Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή, αλλά με τοπικές καταιγίδες
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Αναντολού Εφές και τα Ελλάδα - Αγγλία, Ντόρτμουντ - Βέρντερ Βρέμης
