Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στροφή σε Κάτας μετά την απομάκρυνση Σφαιρόπουλου
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στροφή στον Όντεντ Κάτας κάνει η Μακάμπι Τελ Αβίβ σύμφωνα με τα ΜΜΕ του Ισραήλ, μετά την απομάκρυνση Γιάννη Σφαιρόπουλου από τον πάγκο της!
Μπορεί ο Γιάννης Σφαιρόπουλος να αποτελεί παρελθόν από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, όμως ο Ισραηλινός σύλλογος φαίνεται πως θα στραφεί και πάλι σε έναν γνώριμό μας, τον Όντεντ Κάτας.
Ο πρώην παίκτης και προπονητής του Παναθηναϊκού την περσινή σεζόν είναι το όνομα που έπεσε στο τραπέζι σύμφωνα με τα ΜΜΕ του Ισραήλ, μετά τη λήξη της συνεργασίας με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Mακάμπι Τελ Αβίβ: Κι επισήμως τέλος ο Σφαιρόπουλος
Μετά το πέρασμά του από τους «πράσινους» και το περσινό double, o Κάτας βρίσκεται στη θέση του τζένεραλ μάνατζερ στην Γκαλίλ Γκιλμπόα, όμως δείχνει διατεθειμένος να την αφήσει για την επιστροφή στους πάγκους.
Ο Κάτας έχει περάσει από τον πάγκο της Μακάμπι και στο παρελθόν, όπως και από αρκετές άλλες ομάδες αλλά και την Εθνική του Ισραήλ, έχοντας στο παλμαρέ του ένα πρωτάθλημα το 2010 ως προπονητής και δύο κύπελλα (2019, 2020).
Στα υπόψιν της Μακάμπι βρίσκεται και ο πρώην προπονητής της Μονακό, Ζβέζνταν Μίτροβιτς, ενώ ο Αβί Εβέν θα μπει προσωρινά στο τιμόνι, μετά την αποχώρηση του κόουτς Σφαιρόπουλου και των συνεργατών του!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Εθνική Ελλάδος: Τρίτη θέση και... φλωριές
- Παναθηναϊκός AKTOR: Η αποθέωση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο T-Center (vid)
- Nations League: Το μπλουζάκι για τον UCK και το σημαιάκι που έγινε όπλο
- Αγριεύει ο καιρός την Παρασκευή: Έρχονται βροχές και καταιγίδες
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε την πρεμιέρα του Ζιντάν στην Εθνική Γαλλίας, τα υπόλοιπα ματς του Nations League και της Euroleague
