EURO 2020: Μόνο με Άγγλους φιλάθλους τα ημιτελικά και ο τελικός στο Γουέμπλεϊ
Aπόντων εκδρομέων φιλάθλων από Δανία, Ισπανία και Ιταλία, λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών εξαιτίας της πανδημίας θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί και ο τελικός του Εuro 2020.
Δίχως τους φιλάθλους της Δανίας, Ισπανίας και Ιταλίας θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί και ο τελικός του Εuro 2020, λόγω ταξιδιωτικών περιορισμών, εξαιτίας της έξαρσης των μεταλλάξεων του κορονοϊού.
Οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί στο Ηνωμένο Βασίλειο επιτάσσουν 10ήμερη καραντίνα για όσους έχουν σκοπό να ταξιδέψουν στο Λονδίνο, κάτι που σημαίνει ότι οι φίλοι της Ιταλίας, της Ισπανίας και της Δανίας θα έπρεπε να βρίσκονται, ήδη, στην αγγλική πρωτεύουσα πριν οι ομάδες τους εξασφαλίσουν την πρόκριση, πράγμα αδύνατο.
Έτσι τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα από τις τρεις χώρες έχουν να περιμένουν υποστήριξη μόνο από συμπατριώτες τους που διαμένουν, ή βρίσκονται εκεί, στους εναπομείναντες αγώνες τους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καραπαπάς για Δούκα: «Δήμαρχος Αθηναίων ή εργοδηγός του Αλαφούζου;»
- Καλάμπρια: Σενάρια για Σασουόλο, Τορίνο και Κάλιαρι
- Νίκολα Μιλουτίνοφ: Αυτή είναι η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
- Τάισον σε Λουτσέσκου: «Θα έχεις για πάντα μια θέση στην καρδιά μου, σε αγαπώ στρατηγέ»
- Reuters: Πρώτο το in σε αξιοπιστία και αναγνωσιμότητα μεταξύ των ενημερωτικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα – Πρωτιά και για το δελτίο του Mega
