Formula 1: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα της 4ης σεζόν του «Drive to survive»
Το Netflix ανακοίνωσε την ημερομηνία που η θα είναι διαθέσιμη η 4η σεζόν της σειράς ντοκιμαντέρ για τη Formulα 1.
Αντίτροφα μετρούν, μέχρι τις 11 Μαρτίου, οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και πιο συγκεκριμένα της Formula 1, για να δουν την νέα σεζόν της σειράς «Survive to drive». Η Fomrula 1, για ακόμα μία χρονιά, συνεργάστηκε με το Netflix με στόχο να δημιουργηθεί ακόμα μία σεζόν, η οποία θα απαναθανατίζει τα δρώμενα του αθλήματος.
Αναλυτικότερα, η παραγωγή του Netflix στην τέταρτη σεζόν της σειράς θα παρουσιάσει στο κοινό τι έγινε στις πίστες της Formula 1 τη σεζόν που πέρασε. Αναμφίβολα, όλοι αναμένουν την πρεμιέρα της νέας σεζον, καθώς περιμένουν με ανυπομονησία το τι θα παρακολουθήσουν μετά από μία σεζόν που ο πρωταθλητής της αναδείχθηκε – κυριολεκτικά – στην τελευταία στροφή του τελευταίου αγώνα.
Δείτε το τρέιλερ της 4ης σεζόν:
Σημειώνεται πως στην 4η σεζόν θα λείπει ο Παγκόσμιος πρωταθλητής τους 2021, Μαξ Φερστάπεν, ο οποίος αρνήθηκε να συμμετάσχει, τονίζοντας πως δεν του αρέσει ο τρόπος που παρουσιάζεται στο ντοκιμαντέρ η Formula 1.
Season 4. Coming 11 March#F1 @NetflixUK pic.twitter.com/nRGesgwFln
— Formula 1 (@F1) February 16, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
FORMULA 1: Ανανέωσε μέχρι το 2036 το GP του Μπαχρέιν
RED BULL: Αποκάλυψε το νέο της μονοθέσιο
FORMULA 1: Η διαδικτυακή «παρουσίαση» της νέας Alpha Tauri AT03
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Νίστρουπ: Πώς σχολίασε το αήττητο σερί και τη διακοπή του πρωταθλήματος
- Super League: Η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική μετά τη διακοπή
- Ολυμπιακός: Το σχόλιο του Καραπαπά και ο διαιτητής και το VAR που έκλεισαν τα μάτια σε πέναλτι
- Αλγουαθίλ: Η νοοτροπία νικητή, η σκληρή δουλειά και οι ατάκες για τον Φρόιλερ
- ΟΦΗ-Αστέρας 2-2: Αλύγιστοι οι Κρητικοί, έμειναν όρθιοι με τον Αθανασίου
