Ατρόμητος - ΟΦΗ: Το πέναλτι που καταλόγισε υπέρ των Κρητικών ο Γκορτσίλας

Ατρόμητος – ΟΦΗ: Το πέναλτι που καταλόγισε υπέρ των Κρητικών ο Γκορτσίλας και έδωσε την ευκαιρία στον ΟΦΗ να ισοφαρίσει τον Ατρόμητο, από τα 11 βήματα…

Αναμφίβολα, στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης κόντρα στον Ατρόμητο, ο ΟΦΗ ήταν πιο ενεργητικός σε σχέση με το πρώτο μέρος.

Οι Κρητικοί πριν την συμπλήρωση της μίας ώρας παιχνιδιού μείωσαν στο σκορ, με τον Λάμπρου, μετά από λάθος τους Γιαννιώτη, ενώ δέκα λεπτά αργότερα κατάφεραν να ισοφαρίσουν, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φελίπε.

Ο διαιτητής Γκορτσίλας καταλόγισε πέναλτι για τους Κρητικούς, μετά από χέρι του Έρλινγκμαρκ, στην προσπάθεια του να απομακρύνει τη σέντρα του Γκαγιέγος.

Από τα ριπλέι φαίνεται ο Έρλινγκμαρκ να μετακινεί το χέρι και τον ώμο του προς την κατεύθυνση της μπάλας, και αν την έχει βρει με το χέρι (κάτι που δεν φαίνεται ξεκάθαρα στα ριπλέι της μετάδοσης της Nova) η υπόδειξη της παράβασης είναι σωστή γιατί ο παίκτης του Ατρόμητου μεγαλώνει τον όγκο του σώματός του. 

Επισημαίνουμε απλά ότι οι κάμερες που ελέγχουν οι διαιτητές στο VAR δεν είναι οι ίδιες με αυτές που χρησιμοποιούνται στην τηλεοπτική μετάδοση, άρα ενδεχομένως το πλάνο που είδαν στο VAR να ξεκαθαρίζει ολοκληρωτικά το τοπίο.

Δείτε εδώ το γκολ της ισοφάρισης του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Δύο πέναλτι σε δύο λεπτά υπέρ των «πράσινων» 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΟΦΗ: Γκάφα των αμυντικών του ΟΦΗ και γκολ… δια περιπάτου ο Άλιμπεκ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΟΦΗ: Ο Μουνίθ νίκησε τον Επασί με υπέροχη προσπάθεια

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News