ΠΑΟΚ: Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο πάει Τόκιο με την εθνική Βραζιλίας

Ο Λουτσέσκου αποδέχθηκε την επιθυμία του ποδοσφαιριστή.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη για να φύγει πίσω στην πατρίδα του μέσα σε λίγες ημέρες, καθώς γνωστοποίησε την μεγάλη του επιθυμία να αγωνιστεί στην εθνική Ολυμπιακή ομάδα της Βραζιλίας, για την οποία δέχθηκε κλήση. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε τετ-α-τετ με τον 24χρονο μέσο ο οποίος ουσιαστικά επανέλαβε τα όσα δήλωσε μόλις πληροφορήθηκε την κλήση για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

«Έμαθα για την κλήση ενώ πετούσα πίσω στην Ελλάδα. Ήταν μια στιγμή που δημιούργησε ιδιαίτερα συναισθήματα. Είχα την τιμή και το προνόμιο να υπερασπιστώ το εθνόσημο αρκετές φορές στις πιο μικρές κατηγορίες. Ωστόσο το να συμμετέχεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα είναι κάτι ιδιαίτερο και απερίγραπτο συναίσθημα. Θέλω να είμαι μέλος της ομάδας. Θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω τη Βραζιλία και να φέρουμε το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο».

Ο ΠΑΟΚ είχε το δικαίωμα να μην επιτρέψει στον Ντόουγκλας Αουγκούστο να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες, όμως η θέληση του Αουγκούστο ήταν τέτοια που έκανε τους «ασπρόμαυρους» να αντιληφθούν πως θα ήταν ανώφελο να προβούν σε μια τέτοια κίνηση. Ο Αουγκούστο αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του ΠΑΟΚ στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου του Αυγούστου, και θα απουσιάσει από τις αναμετρήσεις της 3ης προκριματικής φάσης του Κόνφερενς Λιγκ, όπως βέβαια και από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News