Δημήτρης Φιντιρίκος – Κατερίνα Δαλάκα: Μαζί στο Μαϊάμι – Ο χαριτωμένος σκίουρος και τα μαθήματα σκοποβολής
Στο Μαϊάμι βρίσκονται εδώ και λίγες μέρες ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Κατερίνα Δαλάκα. Το ζευγάρι που είναι ξανά μαζί έχουν συνδυάσει στην απόδρασή του τη δουλειά με την ευχαρίστηση.
Πιο συγκεκριμένα ο επιχειρηματίας βρίσκεται στη Φλόριντα προκειμένου να παρευρεθεί στο Διεθνές Boat Show. Ο Δημήτρης Φιντιρίκος ασχολείται με τον χώρο της ναυτιλίας, διατηρώντας εταιρεία με σκάφη αναψυχής, οπότε δεν θα μπορούσε να λείπει από την παγκόσμια αυτή διοργάνωση.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις ΗΠΑ το ζευγάρι δεν σταμάτησε να ανεβάζει βίντεο από τι βόλτες τους απαθανατίζοντας αυθόρμητες στιγμές με χαριτωμένα ζώα.
Δείτε περισσότερα εδώ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Η αλλαγή του Ποντένσε και η πρώτη κουβέντα για την αγορά
- Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ από καρδιάς: «Ο Ολυμπιακός ήταν μια από τις καλύτερες αποφάσεις μου»
- Λεβαδειακός-ΟΦΗ 0-1: Στον τελικό οι αλύγιστοι Κρητικοί των 10 παικτών!
- Παπαδόπουλος: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό για γκολ - Καλή επιτυχία στον ΟΦΗ στον τελικό»
- Κόντης: «Αξίζαμε την πρόκριση - Θα δώσουμε τα πάντα στον τελικό για να σηκώσουμε την κούπα»
