Στίβος: Ψηλά στα 5.76 μ., αλλά χωρίς ρεκόρ ο Καραλής στο Λιεβέν
Ο Εμμανουήλ Καραλής πέταξε ψηλά στα 5.76 στο μίτινγκ του Λιεβέν στη Γαλλία, αλλά δεν πέτυχε τον στόχο του που ήταν να πετύχει νέο πανελλήνιο ρεκόρ.
Ο Εμμανουήλ Καραλής πέταξε ψηλά στα 5.76 στο μίτινγκ του Λιεβέν στη Γαλλία, αλλά δεν πέτυχε τον στόχο του που ήταν να πετύχει νέο πανελλήνιο ρεκόρ.
Ο 4ος των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, πέρασε τα 5.51 μ. με την πρώτη, τα 5.61 μ. με τη δεύτερη, τα 5.71 μ. και με την τρίτη τα 5.76 μ., άφησε το 5.81 μ. με το οποίο θα ισοφάριζε την πανελλήνια επίδοση και δοκίμασε στα 5.86 μ. όπου απέτυχε τρεις φορές.
Ο Ανδρέας Παντζής δεν βρέθηκε σε καλή κατάσταση και έμεινε χαμηλά στον αγώνα του τριπλούν, στα 16.00 μ, πολύ μακριά από το φετινό του, 16.79 μ.. και περιορίστηκε στην 7η θέση. Νικητής του αγώνα ο Κουβανός Λάζαρο Μαρτίνες με 17.21, καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο. Ο Καραλής κατατάχθηκε 5ος, ενώ νικητής του αγώνα ήταν ο Αμερικανός Νίλσεν με 5.91 μ..
Στο Λιεβέν εμφανίστηκε και πρωταγωνίστησε ο ολυμπιονίκης των 100 μ., Ιταλός Λαμόντ Τζέικομπς, ο οποίος κυριάρχησε στα 60 μ. με 6.50.
Κορυφαίες επιδόσεις για το 2022 πέτυχαν ακόμα η Νταγουϊτ από την Αιθιοπία στα 3.000 μ. με χρόνο 8:23.24, η Γκάουλ με 1:58.46 στα 800 μ., η Αντζέλικα Σιντόροβα με 4.85 μ. στο επί κοντώ και ο Χόλγουεϊ στα 60 μ. με εμπόδια με το εκπληκτικό 7.35.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ: Μέσα ο Λούσε κόντρα στον Ολυμπιακό
- Παναθηναϊκός: Η αποστολή των «πρασίνων» κόντρα στον Ηρακλή - Ποιος τίθεται εκτός
- Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο: Χρυσό μετάλλιο για την Αλεξάνδρα Εφραίμογλου
- Παναθηναϊκός: Η ξεχωριστή κίνηση του Λιβάι Γκαρσία με δική του πρωτοβουλία
- Παρασκήνιο: Ο Λανουά, οι δήθεν συμπτώσεις και το… ραντεβού στα τυφλά με τους ξένους διαιτητές
