Αταλάντα - Ολυμπιακός: Ο Τζιμσίτι «εκτελεί» εις διπλούν τον Βατσλίκ και ανατρέπει το σκηνικό
Αταλάντα – Ολυμπιακός: Η Αταλάντα έφερε τούμπα το παιχνίδι στο Μπέργκαμο, με τον Τζιμσίτι να νικά σε δύο περιπτώσεις τον Βατσλίκ μετά από κόρνερ και να ανατρέπει το σκηνικό.
Ανατροπή σκηνικού είχαμε μέσα σε τέσσερα λεπτά στο Μπέργκαμο, με τον Τζιμσίτι να σκοράρει δις μετά από εκτελέσεις κόρνερ νικώντας τον Βατσλίκ.
Η πρώτη φάση έγινε με το κόρνερ του Μαλινόφσκι και τον Αλβανό αμυντικό της Αταλάντα να πιάνει μία διαγώνια κεφαλιά δυναμίτη για το 1-1 στο 61′.
Στο 65′ ξανά από παρόμοια φάση, η παίκτες του Ολυμπιακού δεν απομάκρυναν την μπάλα, με τον Αγκιμπού να μην καταφέρνει να διώξει και τον Τζιμσίτι με σουτ μέσα από την περιοχή και την μπάλα να περνά από αρκετά σώματα κατέληξε στα δίχτυα του Βατσλίκ για το 2-1 μέσα σε τέσσερα λεπτά.
Το πρόβλημα στις στημένες φάσεις για τους «ερυθρόλευκους» είχε φανεί από το πρώτο μέρος, με τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς να μην καταφέρνουν να το αντιμετωπίσουν.
Δείτε τα γκολ του Τζιμσίτι:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Conference League: Αυτός είναι ο αντίπαλος στον δεύτερο προκριματικό
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: Τι πραγματικά ισχύει με τον Ουναχί
- Ολυμπιακός: Ο Δήμος Πειραιά τίμησε τις πρωταθλήτριες Ευρώπης - To μήνυμα ενότητας του Βαγγέλη Μαρινάκη
- Βετεράνοι ΠΑΟΚ: Το ευχαριστήριο μήνυμα προς τον Λουτσέσκου και η εμπιστοσύνη τους προς τον Ιβάν Σαββίδη
- Παναθηναϊκός: Οριστικά στη Βίτζεβ Λοτζ για Σφιντέρσκι - Αυτό είναι το deal
