ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ: Ως το 2023 στη Γιουβέντους επιθυμεί να παραμείνει ο Πορτογάλος

Ο μάνατζερ του Πορτογάλου Ζόρζε Μέντες, έχει προτείνει στη Γιουβέντους την ανανέωση του συμβολαίου του για 1 χρόνο ακόμα, γνωστοποιώντας την επιθυμία του παίκτη του να παραμείνει στους «μπιανκονέρι».

Σύμφωνα με τη Gazzetta Dello Sport, η Παρί Σεν Ζερμέν που είχε μπει στο κόλπο για την απόκτησή του, δεν έχει το περιθώριο να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του 36χρονου επιθετικού και αυτή τη στιγμή προτεραιότητα του γαλλικού συλλόγου είναι η παραμονή του Κιλιάν Εμπαπέ. Οι Παριζιάνοι είναι σε διαπραγματεύσεις με τον 22χρονο στράικερ, που ζητάει ειδικά ρήτρα για… τη Ρεάλ Μαδρίτης,  στο συμβόλαιό του. 

Επιπλέον, όπως είχε δηλώσει πρόσφατα και ο τεχνικός διευθυντής της Γιουβέντους  Φεντερίκο Τσερουμπίνι, σε συνέντευξη Τύπου: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν μας έχει δείξει σημάδια ότι προτίθεται να αποχωρήσει από την ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας περιμένουμε με χαρά τον παίκτη να επιστρέψει από τις διακοπές του. Και σίγουρα οι φήμες για προκείμενη μεταγραφή δεν ισχύουν. Είμαστε χαρούμενοι που θα έχουμε μαζί μας τον Ρονάλντο τη νέα σεζόν“. Να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο “τρέχει” έως το επόμενο καλοκαίρι. 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News