Εφές - Νταρουσάφακα 96-71: Σαν... σίφουνας στον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας
Η Αναντολού Εφές έκανε επίδειξη ισχύος στον δεύτερο ημιτελικό του Final Four του Κυπέλλου Τουρκίας, σκορπίζοντας στους… πέντε ανέμους την Νταρουσάφακα (96-71).
Η πρωταθλήτρια Ευρώπης ήταν σοβαρή από το πρώτο δεκάλεπτο, στο οποίο και έθεσε τα θεμέλια για την εύκολη επικράτησή της (28-15).
Το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου βρήκε την Εφές σε προβάδισμα 22 πόντων (54-32), με τη Νταρουσάφακα να συμβιβάζεται με τη… μοίρα της στη συνέχεια του αγώνα και να καταθέτει τα «όπλα» της.
Πρώτος σκόρερ για την Εφές, η οποία θα διεκδικήσει την Κυριακή (20/02) το τρόπαιο απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, ήταν ο Μπράιαντ με 26 πόντους. Λάρκιν και Μίτσιτς ακολούθησαν σε παραγωγικότητα, προσθέτοντας από 16 και 13 πόντους αντιστοίχως.
Από την πλευρά της «Ντάτσκα», βασικός εκφραστής στην επίθεση ήταν ο Πινιέιρο με 14 πόντους.
Τα δεκάλεπτα: 28-15, 54-32, 79-47, 96-71
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Αξίζουμε να είμαστε στο Final Four, πρέπει όμως να το αποδείξουμε»
- Ολυμπιακός: Όταν η μπάλα δεν καταλήγει στο πλεκτό...
- Άντρια Ζίβκοβιτς: Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς... αστερίσκο
- ΑΕΚ: Μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια νικώντας τον Παναθηναϊκό; Τι χρειάζεται για τον τίτλο
- Υπεράνω Όλων: Κάποιες φορές δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο
