Εθνική Ουκρανίας Μπάσκετ Ανδρών: «Ζήτησε τη μετάθεση του αγώνα με την Ισπανία για το καλοκαίρι»
Εθνική Ουκρανίας Μπάσκετ Ανδρών: «Ζήτησε τη μετακίνηση του αγώνα με την Ισπανία για το καλοκαίρι»
Η Ομοσπονδία μπάσκετ της Ουκρανίας φέρεται να έχει αιτηθεί την αναβολή και τη μετάθεση για το καλοκαίρι της αναμέτρησης με την Ισπανία για τα «παράθυρα» των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται στην Ουκρανία, η οριακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα δεν επιτρέπει τη διεξαγωγή του αγώνα, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 27 Φεβρουαρίου στο Κίεβο, με την Ομοσπονδία να καταθέτει επίσημο αίτημα στην FIBA για τη μετάθεση του αγώνα για το καλοκαίρι.
Άλλωστε, η ισπανική ομοσπονδία έχει θέσει εδώ και σχεδόν μία εβδομάδα «απαγορευτικό» στη μετακίνηση της Εθνικής ομάδας της «φούρια ρόχα» στην Ουκρανία, υπό το φόβο της εμπόλεμης κατάστασης.
Όπως και να έχει, η FIBA αναμένεται να λάβει άμεσα την οριστική της απόφαση, με την κοινή λογική να επιτάσσει την αναβολή της αναμέτρησης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
