Φενέρμπαχτσε: Εκτός για 3 εβδομάδες ο Χένρι, χάνει τον τελικό με Εφές
Φενέρμπαχτσε: Σημαντικό πρόβλημα εμφανίστηκε στην Φενέρμπαχτσε, λίγα 24ωρα πριν από τον τελικό με την Εφές για το Κύπελλο Τουρκίας, σε έναν αγώνα που θα απουσιάζει ο Πιέρια Χένρι.
Σημαντικό πρόβλημα εμφανίστηκε στην Φενέρμπαχτσε, λίγα 24ωρα πριν από τον τελικό με την Εφές για το Κύπελλο Τουρκίας, σε έναν αγώνα που θα απουσιάζει ο Πιέρια Χένρι.
Ο Αμειρκανός γκαρντ της Φενέρμπαχτσε τραυματίστηκε στον αγώνα κόντρα στην Γαλατάσαραϊ και σύμφωνα με τις εξετάσεις που υποβλήθηκε έχει υποστεί βλάβη στον έσω πλάγιο σύνδεσμο.
Έτσι, ο Χένρι θα απουσιάσει από τις δραστηριότητες της ομάδας του για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.
Αυτό σημαίνει ότι ο έμπειρος γκαρντ θα χάσει τον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας με την Αναντολού Εφές, όπως και τους επόμενους αγώνες της Φενέρ σε Euroleague και πρωτάθλημα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ατρόμητος - ΑΕΚ: Πότε αναμένεται να διεξαχθεί η αναμέτρηση
- Το μεγάλο Συνέδριο της εφημερίδας «Το Βήμα»: «Διάλογοι για την Αθήνα: Από τον μύθο στη σύγχρονη πόλη»
- Βασίλης Σπανούλης: «Η ομάδα είναι στον σωστό δρόμο, χρειάζεται χημεία»!
- Ομπράντοβιτς: «Είχαμε και άσχημες στιγμές»
- Μπαρτζώκας: «Κάναμε λάθη και πρέπει να προσέχουμε περισσότερο»
