Bundesliga: Κέρδισαν και μπήκαν πεντάδα Φράιμπουργκ και Χόφενχαϊμ - Παρέμεινε χωρίς νίκη το 2022 η Στουτγκάρδη του Μαυροπάνου

Bundesliga: Κέρδισε και μπήκε πεντάδα η Φράιμπουργκ – Παρέμεινε χωρίς νίκη το 2022 η Στουτγκάρδη του Μαυροπάνου

Φράιμπουργκ και Χόφενχαϊμ κέρδισαν εκτός έδρας τις Άουγκσμπουργκ και Χόφενχαϊμ αντίστοιχα με 2-1 σε αγώνες για την 23η αγωνιστική της Bundesliga και μπήκαν στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας προσπερνώντας την Λειψία. Η Στουτγκάρδη του Ντίνου Μαυροπάνου έμεινε στο 1-1 στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Μπόχουμ χάρη σε γκολ με πέναλτι που δέχθηκε από τον Λέβεν στο 90+4′ και συνέχισε να αγνοεί τη νίκη για 8ο σερί παιχνίδι.

Η Φράιμπουργκ πήρε το προβάδισμα πολύ νωρίς στον αγώνα με το γκολ του Πέτερσεν στο 4ο λεπτό, με τον Γκρέγκοριτς να ισοφαρίζει στο 16′ για την Άουγκσμπουργκ. Ο Σλότερμπεκ ανέλαβε δράση κι έδωσε ξανά προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 26′ κάνοντας το 1-2, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα.

Οι «Σουηβοί» έχοντας τον Ντίνο Μαυροπάνο στην βασική τους ενδεκάδα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Μπόχουμ αγνοώντας τι θα πει νίκη το 2022. Το γκολ με τον οποίο άνοιξε το σκορ η Στουτγκάρδη πέτυχε ο ΜπέλαΚότσαπ των φιλοξενούμενων που σημείωσε αυτογκόλ στο 56ο λεπτό, με τον Λέβεν να ισοφαρίζει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 90+4′. Ως αλλαγή μπήκε στο παιχνίδι ο Κώστας Σταφυλίδης στο 62ο λεπτό, στην θέση του Σοάρες για την Μπόχουμ ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Η Χόφενχαϊμ κέρδισε με ανατροπή 2-1 μέσα στην έδρα της Βόλφσμπουργκ και ανέβηκε στην τέταρτην θέση. Ο Γιόνας Βιντ μπορεί να άνοιξε το σκορ για τους «λύκους» στο 36ο λεπτό, αλλά οι φθιλοξενούμενοι γύρισαν τον αγώνα στο δεύτερο μέρος με τα γκολ των Μπρουν Λάρσεν στο 74′ και Αντρέι Κράμαριτς στο 78′.

Η Αρμίνια Μπίλεφελντ νίκησε με 1-0 την Ουνιόν Βερολίνου χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Οκουγκάβα στο 53ο λεπτό και βγήκε έτσι από την ζώνη του υποβιβασμού. Βασικός αγωνίστηκε ο Σεμπάστιαν Βασιλειάδης ενώ στον πάγκο έμεινε ο Στέφανο Καπίνο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News