Ελλάδα - Ισραήλ 1-0: Φιλική νίκη για τις γυναίκες

Την ευκαιρία να δοκιμαστούν οι δυνάμεις τους σε διεθνές επίπεδο είχαν οι διεθνείς παίκτριες στο φιλικό με το Ισραήλ στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Η Εθνική Γυναικών νίκησε με 1-0.

Την ευκαιρία να δοκιμαστούν οι δυνάμεις τους σε διεθνές επίπεδο είχαν οι διεθνείς παίκτριες στο φιλικό παιχνίδι με το Ισραήλ στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Η Εθνική Γυναικών νίκησε με 1-0 στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τις επερχόμενες επίσημες διοργανώσεις.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Κυριαζής έδωσε χρόνο συμμετοχής σε πολλές παίκτριες για να ελέγξει την κατάσταση ετοιμότητάς τους.

Η Εθνική ήταν καλύτερη και έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα στο α΄ ημίχρονο, ενώ το β΄ μέρος ήταν πιο ισορροπημένο. Το μοναδικό τέρμα του αγώνα ήρθε με αυτογκόλ της Νάκαβ στο 35.

Ελλάδα: Χατζηχαρίστου (46΄ Παπακωνσταντίνου), Μήτκου, Γεωργίου (68΄ Πατερνά), Κακαμπούκη (72΄ Στράντζαλη), Σιδηρά, Μάρκου, Σαρρή (68΄ Πούλιου), Νεφρού, Μωραΐτου (46΄ Κοτσάκη), Κόγγουλη (68΄ Σπυριδωνίδου), Παλαμά.

Ισραήλ: Μπέιλιν, Νάκαβ, Άχτελ, Άβιταλ, Σελίμχοτζιτς, Κούζνετσοβ, Κατς (81΄ Ρεβάχα), Ζέντελ, Σάραμπι, Σταϊνσνάιντερ, Τσίτμαν.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News