Serie A: Επίσημα στο 75% το όριο για την πληρότητα των γηπεδών
Κανονικά ισχύει από σήμερα σε όλες τις περιοχής της Ιταλίας η αύξηση του ορίου της πληρότητας των ποδοσφαιρικών γηπέδων στο 75%.
Δόθηκε το πράσινο φως από την ειδική ιταλική επιτροπή που είναι υπεύθυνη, από τον Φλεβάρη του 2020 που ιδρύθηκε, για τα συγκεκριμένα θέματα. Έτσι, το όριο για τα ποδοσφαιρικά γήπεδα στην Ιταλία ανέβηκε από το 50% στο 75%, με τις ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας του ιταλικού πρωταθλήματος Serie A να επιθυμούν να φτάσει σύντομα και στο 100% για να καταφέρουν σιγά σιγά να αρχίσουν βγάζουν κάποια από τα σπασμένα των περασμένων δύο ετών, που δημιουργία από την πανδημία του κορωνοϊού.
Θυμίζουμε πως στην Γαλλία και την Αγγλία δεν υπάρχουν πλέον περιορισμοί στις εξέδρες από τις 6 Φεβρουαρίου ενώ και στην Ισπανία όλοι οι περιορισμοί θα τερματιστούν κι εκεί από τις 4 Μαρτίου. Μόνο η Γερμανία αυτή τη στιγμή κινείται σε χαμηλότερα νούμερα από τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα, αφού η επιτρεπόμενη χωρητικότητα κινείται μεταξύ 25 με 50%.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Λέφσκι Σόφιας ή Καϊράτ Αλμάτι στο δρόμο για τ' αστέρια
- ΠΑΟΚ: Με Μπραν ή Απόλλων Λεμεσού στα πλέι οφ του Conference League
- ΠΑΟΚ: Με τον ηττημένο του Λέφσκι Σόφιας - Καϊράτ στα Play Off του Europa League εφόσον αποκλείσει την Άντερλεχτ
- ΟΦΗ: Με Μακάμπι Τελ Αβίβ ή ΤΣΣΚΑ Σόφιας στα Play Off του Europa League
- Ολυμπιακός: Με Μπόντο Γκλιμτ ή Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στα play off του Champions League
