Λαμία σε Απόλλωνα Σμύρνης: «Στο πρώτο λάθος, να πάρουμε μαζί τις ομάδες μας και να φύγουμε»

Λαμία σε Απόλλωνα Σμύρνης: Η Λαμία με ανακοίνωσή που εξέδωσε απάντησε σε αυτήν του Απόλλωνα Σμύρνης, χαρακτηρίζοντάς την ατυχή και κάλεσε τον ισχυρό άνδρα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» να παρακολουθήσει από το ΔΑΚ την αναμέτρηση.

Η Λαμία απάντησε στην χθεσινή (18/2) ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης με δική της, σχετικά με τον ορισμό του διαιτητή Κουτσιαύτη στην αναμέτρηση.

Η ομάδα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» εξαπέλυσε τα βέλη της προς τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, δηλώνοντας πως με το πρώτο λανθασμένο σφύριγμα, θα αποχωρήσει από το γήπεδο.

Η Λαμία λοιπόν έδωσε την δική της διάσταση στο θέμα, κάνοντας λόγο για επικοινωνιακά τρικ που δεν ωφελούν κανέναν, ενώ προσκάλεσε τον ισχυρό άνδρα του Απόλλωνα, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, να παρακολουθήσει το παιχνίδι μαζί με τους διοικούντες την Λαμία το παιχνίδι και στο πρώτο λάθος του διαιτητή να αποχωρήσουν αμφότερες οι δύο ομάδες από τον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαμίας:

«Μόνο ως ατυχής και δεδομένης της βαθμολογικής πίεσης του φίλου σωματίου, Απόλλωνα Σμύρνης, μπορεί να εκληφθεί η χθεσινή του ανακοίνωση.

Δέκα αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, ο αυριανός αγώνας κρίνεται κρίσιμος, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό που πρέπει να δημιουργούμε τεχνητές εντυπώσεις. Εκτός αν θέλετε να δικαιολογήσετε τις δικές σας ευθύνες και να δημιουργήσετε τα δικά σας άλλοθι. Το να δηλητηριάζουμε το δύσμοιρο Ελληνικό Ποδόσφαιρο με τέτοια ”τρικ” παλαιάς κοπής δεν ωφελούν κανένα.

Προσκαλούμε τον πρόεδρο του Απόλλωνα Σμύρνης κύριο Μονεμβασιώτη, να παρακολουθήσουμε μαζί το παιχνίδι και στο πρώτο λάθος του διαιτητή εναντίον της Λαμίας, να πάρουμε και οι δύο τις ομάδες μας και να φύγουμε από το γήπεδο.

ΥΓ: Αν ακολουθούσαμε το πνεύμα του κυρίου Μονεμβασιώτη, η δική μας ομάδα θα έπρεπε να έχει αποχωρήσει από τους περισσότερους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος.»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News