ΠΑΟΚ-Μπάια Μάρε 28-27: Ολοκλήρωσε με νίκη την ευρωπαϊκή του πορεία
Στο δεύτερο παιχνίδι της φάσης των «16» του EHF Cup ανδρών ο ΠΑΟΚ κατέβαλλε τη ρουμανική Μπάια Μάρε στη Θεσσαλονίκη με 28-27, αλλά η πρόκριση είχε χαθεί στο πρώτο ματς με την ήττα 32-21.
Νίκη χωρίς αντίκρισμα αλλά ολοκλήρωση της φετινής ευρωπαϊκής πορείας με ψηλά το κεφάλι για την ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Στον δεύτερο αγώνα της φάσης των «16» του EHF Cup υποδέχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 19/02 τη Μινάουρ Μπάια Μάρε από τη Ρουμανία και τη νίκησε με 28-27. Δεν έφτασε και στην πρόκριση όμως κι αυτό ήταν εξαιρετικά δύσκολο, καθώς στο πρώτο παιχνίδι, είχε ηττηθεί με 32-21.
Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έμεινε πίσω με 7-12 σκορ, αλλά εκμεταλλευόμενος προβλήματα του αντιπάλου σε άμυνα και επίθεση μείωσε τη διαφορά στο γκολ (14-15 στο τέλος του ημιχρόνου).
Στην επανάληψη οι «ασπρόμαυροι» ήταν ξανά πίσω στο σκορ με 18-20, αλλά ισοφάρισε σε 20-20. Ακολούθησε απόλυτη ισορροπία, αλλά λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη ο «δικέφαλος» κατάφερε να κάνει το 28-27 παίρνοντας μία νίκη γοήτρου.
Ημίχρονο: 14-15
Αναλυτικά τα πεντάλεπτα: 2-2, 5-4, 6-8, 7-12, 11-14, 14-15 (ημχ.) 16-15, 17-16, 18-19, 21-22, 24-24, 28-27.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Θρυλική νίκη με φόντο το μαγικό 2024!
- Ολυμπιακός: Ερυθρόλευκη «εκστρατεία» στο Άμστερνταμ - Απίθανα τα όσα συμβαίνουν για ένα εισιτήριο με Άγιαξ
- Άρης Παρασκήνιο: Ο Καρυπίδης αναζητά νέο τεχνικό για παν ενδεχόμενο!
- Ολυμπιακός: Τι έκανε ο Ταϊρίκ Τζόουνς στο ντεμπούτο του στην Euroleague με τα «ερυθρόλευκα»
- Καιρός: Ακραίας επικινδυνότητας η σημερινή κακοκαιρία – Πού είναι κλειστά τα σχολεία
