ΑΕΚ: Συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι σε παίκτη της Κ15
Ο δράστης έπεσε στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. αργά χθες βράδυ όταν επιχείρησε να ληστέψει μαγαζί στην Ομόνοια μαχαιρώνοντας τον καταστηματάρχη.
Στη σύλληψη του δράστη της επίθεσης με μαχαίρι που δέχτηκε στις 19/2 ποδοσφαιριστής της Κ15 της ΑΕΚ προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.
Η προσαγωγή και σύλληψη έγινε την ίδια μέρα, αργά το βράδι την περιοχή της Ομόνοιας, όπου ο δράστης συνέχιζε την παραβατική του συμπεριφορά όταν προσπαθώντας να ληστέψει μαγαζί επιτέθηκε ξανά με το ίδιο όργανο και μαχαίρωσε τον ιδιοκτήτη. Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στην ταυτοποίηση των στοιχείων του δράστη και το λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη.
Η επίθεση στον νεαρό παίκτη της Ένωσης έγινε στην περιοχή της Πεύκης όπου ο νεαρός, φορώντας τα ρούχα της ΑΕΚ, καθώς είχε παρακολουθήσει το ματς της Κ17, βρισκόταν έξω από φροντιστήριο μαζί με συμμαθητές του. Ο δράστης, είναι γνωστός οργανωμένος οπαδός άλλης ομάδας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Πότε θα γίνει η κλήρωση των πλέι οφ
- Ολυμπιακός: Ένα τσουβάλι τελικές, μηδέν γκολ - Μία είναι η λύση!
- ΑΕΛ: Από πότε είχε να μη χάσει στις έδρες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού
- Ανακοίνωσε μέτρα στήριξης ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Τέσσερα έκτακτα μέτρα στήριξης ύψους 300 εκατ. ευρώ – Fuel pass, επιδότηση στο diesel κίνησης και παρέμβαση για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια
- Παναγιώτης Γκαμπράνης: «Ο ΟΦΗ έκανε παρέλαση κι ο Ατρόμητος... έσωσε τον Αρη» (VIDEO)
