Βαγγέλης Λιόλιος: «Με σωστές κινήσεις θα προχωρήσουμε και στο επόμενο βήμα»
Βαγγέλης Λιόλιος: Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, μίλησε μετά από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (81-73) και αναφέρθηκε στα επόμενα βήματα που θα κάνει η Ομοσπονδία.
Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, μίλησε μετά από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (81-73) και αναφέρθηκε στα επόμενα βήματα που θα κάνει η Ομοσπονδία.
Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΕΟΚ είπε στην ΕΡΤ:
«Να ευχαριστήσω τις ομάδες που συμμετείχαν στο Final Four, ήταν εξαιρετικές, σ’ αυτούς οφείλεται το σλόγκαν ότι είναι γιορτή, γιατί αν δεν το υιοθετήσουν οι ομάδες, τότε και οι φίλαθλοι θα πρέπει να δείξουν ότι είναι μαζί τους. Υπήρχαν πολύ σωστά μέτρα ασφαλείας και άφησαν τον υγιή φίλαθλο να πανηγυρίσει. Το πρώτο βήμα που κάναμε ήταν ένα θετικό δείγμα, θέλω να πιστεύω ότι με σωστές κινήσεις θα προχωρήσουμε και στο επόμενο.
Είναι αυτό που λέω ότι υπάρχει και η άλλη Ελλάδα και την βλέπουμε εδώ. Είμαι ευχαριστημένος πραγματικά και προχωράμε. Κάνουμε λάθη, έχουμε ανεπάρκειες και τα διορθώνουμε. Όποιος προχωράει κάνει και λάθη».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Πλέι οφ: Η βαθμολογία και οι επόμενες αγωνιστικές μέχρι το φινάλε
- Καραπαπάς για το 1-0 του ΠΑΟΚ: «Πώς μέτρησε αυτό το γκολ και το δικό μας με την ΑΕΚ ακυρώθηκε;»
- ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Εντονες «ερυθρόλευκες» διαμαρτυρίες για το γκολ του Γερεμέγεφ
- Μεντιλίμπαρ: «Κάναμε ένα παιχνίδι που ήταν φτιαγμένο έτσι για να κερδίσουμε, τους χαρίσαμε δύο γκολ»
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Ξεκινά και πάλι το... σίριαλ για Βαλαντσιούνας
