ΠΑΟΚ: Η Μπράιτον στη λίστα των ενδιαφερόμενων για Τζόλη

Η λίστα των ενδιαφερόμενων για τον 19χρονο μεγαλώνει, η πολιτική του ΠΑΟΚ, όμως, δεν αλλάζει.

Το όνομα του Χρήστου Τζόλη κάνει συνεχώς… περάσματα από διάφορες ιστοσελίδες στην Ευρώπη, και αυτό διότι ο 19χρονος επιθετικός του ΠΑΟΚ βρίσκεται ανάμεσα στα πλέον ανερχόμενα ταλέντα. Η Μπράιτον φαίνεται πως είναι μια ακόμα ομάδα που μπήκε στη λίστα των ενδιαφερόμενων, κάτι που καταγράφεται τις τελευταίες ώρες.

Το «γαϊτανάκι» για τον Τζόλη αναμένεται να έχει πολλές… κορδέλες. Τα δικαιώματα εκπροσώπησης του 19χρονου ανήκουν εδώ και λίγες ημέρες στην εταιρία Wassereman, η οποία είναι από τις πλέον «αναγνωρίσιμες» στον χώρο, καθώς έχει πολλάκις ασχοληθεί με περιπτώσεις ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.

Το γεγονός ότι η πρώτη «νέα» ομάδα που ασχολείται με τον Χρήστο Τζόλη είναι από την Premier League, μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι. Ο Έλληνας επιθετικός έχει μέχρι στιγμής κάνει ένα «πέρασμα» τόσο από την Bundesliga όσο και από το Βέλγιο, και το επόμενο διάστημα, όσο το «πανηγύρι» του Euro θα τελειώνει και οι ομάδες θα επιστρέφουν στα γήπεδα με φόντο την έναρξη των πρωταθλημάτων (πολλά εκ των οποίων ξεκινούν μέχρι τα μέσα Αυγούστου) το μεταγραφικό θερμόμετρο θα ανεβαίνει.

Μπορεί ο Τζόλης να άλλαξε εταιρία εκπροσώπησης, αυτό που σίγουρα δεν άλλαξε είναι η στάση του ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν προαποφασίσει πως δεν έχουν διάθεση να καθίσουν σε τραπέζι διαπραγματεύσεων για ποσό μικρότερο των 10 εκ. ευρώ, και αυτό είναι το πρώτο που μαθαίνει η κάθε ενδιαφερόμενη πλευρά.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News