NΒΑ: Ο Γκόραν Ντράγκιτς επέλεξε Ντουράντ και Μπρούκλιν Νετς
NΒΑ: Ο Γκόραν Ντράγκιτς επέλεξε να παίξει με τον Κέβιν Ντουράντ στους Μπρούκλιν Νετς
Ο Γκόραν Ντράγκιτς συμφώνησε και θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Μπρούκλιν Νετς. Τον ήθελαν πολλές ομάδες καθώς ήταν free agent αλλά εκείνος επέλεξε να παίξει με τον Κέβιν Ντουράντ.
Ο 35χρονος Σλοβένος πλέι μέικερ μετά από έξι χρόνια στους Μαϊαμι Χιτ πήγε στους Τορόντο Ράπτορς όπου δεν έδεσε και για αρκετό διάστημα έμεινε εκτός αγώνων, πιέζοντας την ομάδα να τον δώσει ανταλλαγή.
Από τον Καναδά έφυγε λίγο πριν το deadline των ανταλλαγών για τους Σαν Αντόνιο Σπερς, οι οποίοι τον αποδέσμευσαν και βγήκε στην αγορά σε αναζήτηση ομάδα. Μίλησε και με το Μιλγουόκι του Γιάννη Αντετοκούνμπο αλλά δεν συμφώνησε.
Οι Μπρούκλιν Νετς θα είναι η 5η ομάδα του στο ΝΒΑ όπου πήγε το 2007 από την Ολύμπια. Φίνιξ, Χιούστον, Μαϊάμι, Τορόντο οι προηγούμενοι σταθμοί του.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Μιλγουόκι Μπακς: Έτοιμοι να κυνηγήσουν την απόκτηση του Γκόραν Ντράγκιτς
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
