Θέλτα - Λεβάντε 1-1: Ο Μαρτί στο 83΄της έδωσε βαθμό ελπίδας
La Liga. Θέλτα – Λεβάντε 1-1: Ο Μαρτί στο 83΄της έδωσε βαθμό ελπίδας
Για την 25η αγωνιστική της La Liga η Λεβάντε με γκολ στο φινάλε του αγώνα πήρε χρυσό βαθμό (1-1) από τη Θέλτα στην προσπάθεια που κάνει να αποφύγει τον υποβιβασμό.
Μετά από ένα άγονο πρώτο ημίχρονο μέσα σε ένα λεπτό ήρθαν τα πάνω κάτω. Στο 67΄η Λεβάντε έχασε την ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ με τον Μαρτί που σούταρε μέσα από την περιοχή κι έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.
Στην εξέλιξη της φάσης η Θέλτα βγήκε στην επίθεση και ο Θέρβι εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα ακριβείας και με καρφωτή κεφαλιά άφησε άγαλμα τον τερματοφύλακα της Λεβάντε (1-0).
Όμως η Λεβάντε δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και στο 83΄έφτασε στην ισοφάριση με ωραίο γυριστό σουτ του Μαρτί ο οποίος από δύσκολη γωνία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-1).
Στο 86΄ο γκολκίπερ της Λεβάντε Καρντένας έσωσε την εστία του σε κοντινό σουτ του Πινέδα και κράτησε τον πολύτιμο βαθμό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τάισον: Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου για τη μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ Β'
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της επόμενης
- Ολυμπιακός: Δεν... ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις με τον Μπέμπεκ για VAR κόντρα στη Ρεν
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Το ποτήρι της υπομονής μας ξεχείλισε, φέρτε πίσω τους κλεμμένους τίτλους»
