Λίβερπουλ: Ο Κλοπ αποκάλυψε πως έμαθε το σκορ του Μάντσεστερ Σίτι - Τότεναμ από έναν οδηγό ταξί
Λίβερπουλ: Ο Γιούργκεν Κλοπ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος δεν παρακολούθησε το παιχνίδι μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι με την Τότεναμ που έληξε 3-2 υπέρ των Λονδρέζων και έμαθε για την εξέλιξη του αγώνα από έναν οδηγό ταξί.
Ο Γιούργκεν Κλοπ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος δεν παρακολούθησε το παιχνίδι μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι με την Τότεναμ που έληξε 3-2 υπέρ των Λονδρέζων και έμαθε για την εξέλιξη του αγώνα από έναν οδηγό ταξί.
Η «μάχη» στην κορυφή της Premier League καλά κρατεί, αφού η Λίβερπουλ πλέον βρίσκεται στο -6 από την πρωτοπόρο Σίτι, παρόλα αυτά ο Γερμανός τεχνικός προτίμησε να βγει μία βόλτα με την σύζυγό του παρά να δει το παιχνίδι που ενδιαφέρει άμεσα και την ομάδα του.
Συγκεκριμένα ο Κλοπ είπε:
«Γύρισα σπίτι όταν το σκορ βρισκόταν στο 2-1 υπέρ της Τότεναμ και δεν κάθισα να το παρακολουθήσω γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα ισοφάριζε η Σίτι. Βγήκαμε έξω με τη σύζυγό μου και στο αυτοκίνητο ο οδηγός με ενημέρωσε για το 2-2 αλλά και το 3-2. Νόμιζα ότι το γύρισε η Σίτι, όμως ο οδηγός με ενημέρωσε ότι ήταν η Τότεναμ που πήρε τη νίκη».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Τίναξε τη μπάνκα στις μεταγραφές - Στις πρώτες θέσεις των πρωταθλημάτων εκτός του top-5
- Αλγκουαθίλ: «Είμαστε ο Ολυμπιακός, είναι υποχρέωση το να προσπαθούμε ως το τελευταίο λεπτό»
- Super League: Η βαθμολογία μετά τις νίκες Ολυμπιακού και ΑΕΚ
- Ντάνι Γκαρθία: Επίσημη η μεταγραφή στον Ατρόμητο
- Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου: Ο μύθος του «Ηρακλή τσέπης» άρχισε από τη Σεούλ το 1988
