Λίβερπουλ: Ο Κλοπ αποκάλυψε πως έμαθε το σκορ του Μάντσεστερ Σίτι - Τότεναμ από έναν οδηγό ταξί

Λίβερπουλ: Ο Γιούργκεν Κλοπ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος δεν παρακολούθησε το παιχνίδι μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι με την Τότεναμ που έληξε 3-2 υπέρ των Λονδρέζων και έμαθε για την εξέλιξη του αγώνα από έναν οδηγό ταξί.

Ο Γιούργκεν Κλοπ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος δεν παρακολούθησε το παιχνίδι μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι με την Τότεναμ που έληξε 3-2 υπέρ των Λονδρέζων και έμαθε για την εξέλιξη του αγώνα από έναν οδηγό ταξί.

Η «μάχη» στην κορυφή της Premier League καλά κρατεί, αφού η Λίβερπουλ πλέον βρίσκεται στο -6 από την πρωτοπόρο Σίτι, παρόλα αυτά ο Γερμανός τεχνικός προτίμησε να βγει μία βόλτα με την σύζυγό του παρά να δει το παιχνίδι που ενδιαφέρει άμεσα και την ομάδα του.

Συγκεκριμένα ο Κλοπ είπε:

«Γύρισα σπίτι όταν το σκορ βρισκόταν στο 2-1 υπέρ της Τότεναμ και δεν κάθισα να το παρακολουθήσω γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα ισοφάριζε η Σίτι. Βγήκαμε έξω με τη σύζυγό μου και στο αυτοκίνητο ο οδηγός με ενημέρωσε για το 2-2 αλλά και το 3-2. Νόμιζα ότι το γύρισε η Σίτι, όμως ο οδηγός με ενημέρωσε ότι ήταν η Τότεναμ που πήρε τη νίκη».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News