Ρούμπι Μέι: Η εντυπωσιακή Αγγλίδα που χώρισε τον Ντέλε Άλι επειδή... έπαιζε πολύ «Fortnite»

Ο Ντέλε Άλι χώρισε την εντυπωσιακή γυναίκα, Ρούμπι Μέι

Το πανέμορφο μοντέλο, Ρούμπι Μέι γεννήθηκε στις 3 Ιουλίου του 1997 στο Λονδίνο και μεγάλωσε στο Λέστερ. Έχει «σαρώσει» σε πολύ γνωστές πασαρέλες και έχει κλέψει όλες τις εντυπώσεις.

Κάποιες συνεργασίες που έχει κάνει είναι η Dolce and Gabbana, Chanel και Hidden Fashion. Έχει επίσης σειρές ρούχων με τις Miss Pap, Lipsy London, In The Style και BooHoo. Αυτή τη στιγμή διαχειρίζεται την Boss Models Management και οι μετοχές της ανέβαιναν απο τότε που έγινε γνωστή η σχέση της με τον Άγγλο ποδοσφαιριστή, Ντέλε Άλι. 

Ασχολείται με το μόντελινγκ διαφημίζοντας εσώρουχα και μαγιό ενώ οι περισσότερες εταιρείες αναφέρουν πως είναι εξαιρετικά καλή σε αυτό που κάνει. Άρχισε να ασχολείται σε ηλικία 15 ετών και από τότε προσπαθούσε να είναι στην κορυφή. 

Σε μια απο τις συνεντεύξεις της είχε δηλώσει: «Αυτό δεν ήταν κάτι που θα ήθελα πολύ να κάνω, καθώς αρχικά πίστευα ότι θα γίνω κτηνίατρος ή make-up artist, αλλά η μαμά μου είναι επίσης μοντέλο, και όπως πάντα ήμουν ψηλή και αδύνατη, έτσι απλά όλα έγιναν πολύ φυσικά».

Ο Άλι και η Ρούμπι άρχισαν να βγαίνουν στις αρχές του 2016 αλλά το ζευγάρι ζήτησε χρόνο και κανείς δεν παραδεχόταν κάτι. Για ένα διάστημα χώρισαν ώσπου τον Φεβρουάριο του 2019, ο Άλι φημολογήθηκε ότι έβγαινε με την καλλονή του Love Island, Μέγκαν Μπάρτον Χάνσον, η οποία βγήκε επίσης από σχέση με τον σταρ του ριάλιτι Γουές Νέλσον.

Το συγκεκριμένο γεγονός, φάνηκε να πείραξε ελάχιστα την Ρούμπι καθώς ο ποδοσφαιριστής ζητούσε το καλοκαίρι του 2019 να είναι δίπλα του για να τον υποστηρίξει στον τότε τελικό του Champions League εναντίον της Λίβερπουλ. Ακόμη, πέρασαν μαζί και την περιόδο της καραντίνας που φήμες έλεγαν οτι οι δυό τους τα πάνε πάρα πολύ καλά. 

Πριν απο περίπου ένα χρόνο, η Ρούμπι Μέι αποφάσισε να αφήσει τον Άγγλο ποδοσφαιριστή διότι… έπαιζε πολύ «Fortnite». Ο λόγος χωρισμού ακούγεται απίστευτος, αλλά το γεγονός παραμένει ότι επέλεξε έναν χωρισμό επειδή δεν μπορούσε να ανεχθεί άλλο τον εθισμό του στο παιχνίδι.

Αυτή τη περίοδο, είναι μια απο τις πιο καλές influencer και συνεχίζει την καριέρα της το μόντελινγκ αν και πολλά ξένα μέσα αναφέρουν πως ίσως υπάρξει κάποια… επανασύνδεση.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News