Euroleague: Έκτακτη σύσκεψη των 18 εκπροσώπων για τη ρωσική εισβολή
Την Παρασκευή 25/2 θα συνεδριάσει έκτακτα η Euroleague, παρουσία και των 18 εκπροσώπων της, όσον αφορά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.
Οι 18 ομάδες της Euroleague θέλουν να αναλύσουν την κατάσταση σχετικά με την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Ήδη η Λιθουανία και η Λετονία αντέδρασαν, μποϊκοτάροντας τις ομάδες από τη Ρωσία, ενώ η Μπαρτσελόνα αναβάλει προσωρινά το ταξίδι της προς την Αγία Πετρούπολη, όπου θα αγωνιζόταν κόντρα στη Ζενίτ την Παρασκευή και μετέπειτα στη Μόσχα την Κυριακή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπαρτσελόνα BC: Αποφάσισε να μην ταξιδέψει στη Ρωσία για το ματς με τη Ζενίτ!
Η ανακοίνωση της Euroleague
«Με αφορμή τα γεγονότα στην Ουκρανία, η Euroleague Basketball αξιολογεί την κατάσταση και ακολουθεί τις αποφάσεις που θα παρθούν από εθνικές και παγκόσμιες αρχές. H Εuroleague θα συνεχίσει κανονικά με το πρόγραμμα που ήδη υπάρχει εκτός και αν η ακεραιότητα των ομάδων είναι σε κίνδυνο και αν υπάρχουν κυβερνητικές αποφάσεις που να εμποδίζουν την διεξαγωγή των ματς.
Οι 18 ομάδες της Euroleague θα συναντηθούν αύριο για να αναλύσουν τα γεγονότα και να πάρουν μέτρα αν χρειαστεί. Οποιαδήποτε αλλαγή που θα επηρεάσει την κανονικότητα των διοργανώσεων θα ανακοινωθεί επίσημα από τη Euroleague Basketball».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπάσκετ: Έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Σκουρτόπουλος
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Τι εννοούσε για τις δύο υπογραφές; Ποιον παίκτη ήταν έτοιμος να πάρει
- Μπαρτζώκας: «Ήταν μια στιγμή που δεν με τιμά»
- Ολυμπιακός: Εθελοντική αιμοδοσία στο «Καραϊσκάκης»
- Γιάννης Χλωρός: Ο ομογενής επιθετικός του Αιγάλεω που... ξέρανε τον Παναθηναϊκό
