Πέδρο Μαρτίνς: «Ο Ολυμπιακός έκανε πολλά λάθη σήμερα, δεν επιτρέπονται σε αυτό το επίπεδο»

Πέδρο Μαρτίνς: Στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός έκανε πολλά λάθη στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς για την ήττα και τον αποκλεισμό από την Αταλάντα.

O Oλυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στην Αταλάντα και ηττήθηκε με 3-0 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης αποχαιρετώντας το Europa League, με τον Πέδρο Μαρτίνς να στέκεται στα λάθη της ομάδας του.

Ο Πορτογάλος αναφέρθηκε στους ποδοσφαιριστές του, τονίζοντας πως δεν ακολούθησαν το αρχικό πλάνο, ενώ εκεθείασε την ιταλική ομάδα, υπογραμμίζοντας πως είναι επιπέδου Champions League.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς:

«Σήμερα κάναμε πολλά λάθη που δεν επιτρέπονται σε αυτό το επίπεδο. Δεν εφαρμόσαμε το πλάνο που είχαμε σχεδιάσει. Μπήκαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο μετά το 0-1 και έπρεπε να ρισκάρουμε. Ήρθε όμως το δεύτερο και το τρίτο γκολ. Η Αταλάντα έχει αξία, είναι ομάδα επιπέδου Champions League. Δεν επιτρέπονται αυτά τα λάθη, πληρώσαμε τα λάθη μας και δεν μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε αυτόν τον αντίπαλο.

Έπρεπε να σταματήσουμε τις αντεπιθέσεις της Αταλάντα, έπρεπε να ήμασταν πιο αποτελεσματικοί. Έπρεπε εμείς να είχαμε το πάνω χέρι. Στις στιγμές που έπρεπε να σταθούμε καλοί, κάναμε λάθη».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News