ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ: Μόνο με επισήμους η τελετή έναρξης

Αλλαγές στα πλάνα τους αποφάσισαν οι διοργανωτές, επιτρέποντας μόνο επισήμους στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Αν και οι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για την τελετή έναρξης η απόφαση της ΔΟΕ τους αλλάζει τα σχέδια και εν τέλει θα την παρακολουθήσουν από τις τηλεοράσεις τους, καθώς στο στάδιο θα βρίσκονται μόνο επίσημοι.

Οι διοργανωτές, σε συνεννόηση με την ΔΟΕ, αποφάσισαν να μην επιτραπεί η παρουσία φιλάθλων στην φαντασμαγορική γιορτή, παρά μόνο η παρουσία κάποιων επίσημων προσκεκλημένων της διοργάνωσης.

Η τελετή έναρξης είναι ένα από τα event που θα ακυρωθούν τα εισιτήρια, ενώ συνολικά, λόγω της πανδημίας, αποφασίστηκε πως θα επιστραφούν τα χρήματα σε κατόχους 1,7 εκατομμυρίων εισιτηρίων που είχαν ήδη προ πωληθεί για την διοργάνωση.

Στις κερκίδες θα βρεθούν μόνο στελέχη της ΔΟΕ, πολιτικοί, χορηγοί, ξένοι αξιωματούχοι, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα αναφέρει η εφημερίδα Asahi Shimbun. Υπενθυμίζεται ότι μόνο στο 60% των αθλημάτων θα υπάρχει κοινό, με τον Τόμας Μπαχ να μιλά για εμβολιασμό του 80% του Ολυμπιακού Χωριού

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News