Ελλάδα - Τουρκία: Ερυθρόλευκη... παροικία στις εξέδρες του κλειστού των Άνω Λιοσίων
Μετά την επικράτηση επί της Αρμάνι στο ΣΕΦ την Πέμπτη (24/02) με 67-58, αρκετά μέλη της «ερυθρόλευκης» οικογένειας βρήκαν την ευκαιρία να πάνε να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος απέναντι με την Τουρκία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων βρέθηκαν τόσο οι πρόεδροι του Ολυμπιακού, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος όσο και τρεις παίκτες της ομάδας του Πειραιά. Ο Σάσα Βεζένκοφ, ο Χασάν Μάρτιν και ο Σακίλ ΜακΚίσικ μετα της συμβίας του παρακολούθησαν την προσπάθεια των συμπαικτών τους Πρίντεζη, Σλούκα, Λαρεντζάκη και Παπανικολάου, αλλά και των υπόλοιπων παικτών της Εθνικής ομάδας απέναντι στην Τουρκία.
Δείτε τις φωτογραφίες τους:


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
