EuroLeague: Κυριακάτικη δράση με το εξ αναβολής ματς Ερυθρός Αστέρας - Φενέρμπαχτσε

Ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε στο Βελιγράδι σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής της EuroLeague (22:00, Novasports Start).

Μπορεί να μην είναι και το πιο σύνηθες να διεξάγεται αγώνας EuroLeague μέσα στο Σαββατοκύριακο, όμως στην εποχή του κορωνοϊού τίποτα δεν προκαλεί πια εντύπωση.

Ο Ερυθρός Αστέρας, λοιπόν, φιλοξενεί απόψε (27/02, 22:00, Novasports Start) τη Φενέρμπαχτσε στο Βελιγράδι, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 19η αγωνιστική της EuroLeague.

Το ματς είχε αρχικά οριστεί για τις 6 Ιανουαρίου, αλλά οδηγήθηκε σε αναβολή λόγω της διασποράς του κορωνοϊού στις τάξεις της ομάδας του Βελιγραδίου, η οποία μέτραγε 11 ενεργά κρούσματα εκείνη τη χρονική περίοδο.

Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από αρνητικό αποτέλεσμα την Παρασκευή (25/02) στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, ο Ερυθρός Αστέρα γνώρισε την ήττα με 79-73 από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο ΟΑΚΑ, ενώ η Φενέρμπαχτσε υποκλίθηκε στην ανωτερότητα της Μονακό με 92-78 στο Πριγκιπάτο.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούν να υπολογίζουν για απόψε στις υπηρεσίες του Μάικ Τσίρμπες, ενώ τα «κίτρινα καναρίνια» θα έχουν εκτός μάχης τους Πιέρια Χένρι, Μετεκάν Μπιρσέν και Μελίχ Μαχμούτογλου.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News