VTB League: Αναβλήθηκε το Λοκομοτίβ Κουμπάν - Νίζνι, λόγω ανωτέρας βίας
VTB League: Αναβλήθηκε το Λοκομοτίβ Κουμπάν – Νίζνι, λόγω ανωτέρας βίας, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η λίγκα.
Ανακοινώθηκε η πρώτη αναβολή αγώνα στην VTB League, μετά την είσοδο της Ρωσίας στην Ουκρανία. Η Λίγκα ανακοίνωσε πως ο αγώνας μεταξύ της Λοκομοτίβ Κουμπάν με την Νίζνι δεν θα γίνει.
Η ενημέρωση της VTB κάνει λόγο για ζήτημα ανωτέρας βίας, αφού όπως δήλωσε δεν υπάρχει διαθέσιμη πτήση προς το Κράσνονταρ.
Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 2 Μαρτίου και τώρ αόπως ανακοινώθηκε θα διεξαχθεί στις 14 Απριλίου.
Η αναβολή του αγώνα πάντως έρχεται μία ημέρα αργότερα από τις μαζικές αποχωρήσεις παικτών από τις ρωσικές ομάδες, ενώ δεν αποκλείεται να συνεχιστούν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- Ολυμπιακός: Με Τσικίνιο και Ποντένσε κόντρα στον ΟΦΗ
- Παναθηναϊκός: «Καμία προσέγγιση η ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΠΑΕ»
- Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης: Πανελλήνιο ρεκόρ η Παυλοπούλου, θέση στον τελικό έκλεισε ο Μάρκος
- ΣΕΦ: Η επιστολή των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα
