Ουκρανία: Κυρώσεις στη Ρωσία στα site ερωτικού περιεχομένου - Τι βλέπεις όταν... κλικάρεις

Πόλεμος στην Ουκρανία: Κυρώσεις στη Ρωσία και στα site ερωτικού περιεχομένου. Λόγω της επίθεσης της Ρωσίας προς την Ουκρανία, τα άτομα που θέλουν να παρακολουθήσουν πορνό βλέπουν τη σημαία της Ουκρανίας.

Η υπηρεσία συνδρομητών ενηλίκων σε site ερωτικού περιεχομένου, OnlyFans με έδρα το Λονδίνο αποφάσισε να ακολουθήσει το δρόμο των ΗΠΑ και της ΕΕ για την επίθεση που δέχεται η Ουκρανία απο την Ρωσία. Και το συγκεκριμένο site επέβαλε «κυρώσεις» στη Μόσχα, δηλαδή, μπλόκαρε λογαριασμούς τόσο στη Ρωσία όσο και στη Λευκορωσία, κάτι που επιβαρύνει οικονομικά τους δημιουργούς. 

Ωστόσο, οι αντιδράσεις των δημιουργών των σελίδων ήταν μεγάλες και οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας εξηγούν ότι αποφάσισαν να προχωρήσουν στην κίνηση αυτή, ως αποτέλεσμα της εισβολής της Ρωσίας.
 
Κάποιες απο τα μοντέλα που δουλεύουν, ανέφεραν: «Δεν έχω χρήματα για να ζήσω», «Πολλά μοντέλα το αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα, κανείς δεν περίμενε κάτι τέτοιο να συμβεί. Εγώ δεν έχω λεφτά για να αγοράσω φαγητό, και να πληρώσω το ενοίκιο μου. Μάλιστα, είμαι κατά του πολέμου. Έχω λάβει μέρος σε πολλές διαδηλώσεις κατά του πολέμου. Δεν είμαστε ο Πούτιν και προσευχόμαστε για τους Ουκρανούς».
 
Μάλιστα, την Κυριακή 27/2 η OnlyFans είπε ότι είχε τη δυνατότητα να επαναφέρει τη δραστηριότητα του λογαριασμού αρκεί οι δημιουργοί των σελίδων από Ρωσία και Λευκορωσία να βρουν άλλον τρόπο πληρωμής και να μην σχετίζεται με κάποια ρωσική τράπεζα.
 
Επιπλέον, και το Pornhub μπλόκαρε τη πρόσβαση της Ρωσίας στο περιεχόμενό του. Όσοι χρήστες από τη Ρωσία επιχείρησαν να μπουν στην σελίδα ερωτικού περιεχομένου, αντί για τα βίντεο, έβλεπαν τη σημαία της Ουκρανίας.
 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News