Τάσος Μπακασέτας: Αρνήθηκε πρόταση από την Σπόρτινγκ για να πάρει το πρωτάθλημα
Την περίπτωση του Έλληνα μεσοεπιθετικού της Τραμπζονσπόρ, του Τάσου Μπακασέτα, φαίνεται πως εξέταζε πολύ σοβαρά η Σπόρτινγκ, η οποία σύμφωνα με τα Τουρκικά ΜΜΕ, ήταν διατεθειμένη να πληρώσει τη ρήτρα του, για να τον κάνει δικό της.
Όπως αναφέρει η «Sabah» οι Πορτογάλοι είχαν κάνει γνωστό στην Τραμπνζονσπόρ πως είναι έτοιμοι να κάνουν χρήση της ρήτρας αγοράς του ποδοσφαιριστή, ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ και στη συνέχεια μίλησαν με τον παίκτη, ο οποίος αρνήθηκε την προοπτική της Πορτογαλίας.
Όπως τόνισε η εφημερίδα, ο λόγος της απόρριψης της προσφοράς από τον Τάσο, είχε να κάνει με το ότι είναι χαρούμενος στην ομάδα και διότι δεν ήθελε να φύγει εάν δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα, όπως έκανε γνωστό και στον προπονητή του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τεντόγλου: «Είμαι καλά, θα με δείτε στον τελικό...»
- Παναθηναϊκός: Ο Νίστρουπ, η πίεση, οι στόχοι και το... plan b χωρίς Ευρώπη
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Ελπίζω ο πατέρας μου να είναι υπερήφανος για εμένα»
- Γιαννακόπουλος: «Πάντα υπάρχει κάποιος που έχει μεγαλύτερο π@@ς από εσένα, οπότε πρόσεχε»
- Εθνική Ελλάδος: Ο πήχης πρέπει να ανέβει, η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί
