ΠΑΟΚ: Λεπτές ισορροπίες για Ολιβέιρα

Το μεγάλο χάσμα «γεφυρώθηκε», αλλά οριστική συμφωνία δεν έχει ακόμα προκύψει.

Σε μεταγραφικό «σίριαλ» έχει εξελιχθεί η προσπάθεια του ΠΑΟΚ να αποκτήσει τον Νέλσον Ολιβέιρα, με τους χειρισμούς που έχει κάνει η πλευρά του ποδοσφαιριστή το τελευταίο διάστημα. Στις πρώτες επαφές καταγράφηκε μια σημαντική απόσταση ανάμεσα στον Δικέφαλο του βορρά και τον Πορτογάλο επιθετικό, που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ μετά την ολοκλήρωση του διετούς συμβολαίου που είχε υπογράψει το καλοκαίρι του 2019.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα είχε θέσει ως ποσό εκκίνησης στις συζητήσεις για ετήσιες αποδοχές τα 1,2 εκ. ευρώ, με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει σε αυτές δίνοντας 40% λιγότερα. Η κάθε πλευρά έκανε βήματα «καλής θέλησης» με τον ΠΑΟΚ να είναι εκείνος που έκανε τα περισσότερα, και διαφάνηκε πως οι δυο πλευρές τα είχαν βρει στα «βασικά» και είχαν φτάσει να συζητούν τις λεπτομέρειες του συμβολαίου.

Αυτό πήρε χρόνο, που φαίνεται πως το επιζητούσε η πλευρά Ολιβέιρα, την ώρα που ο ΠΑΟΚ, και δη ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήθελε να τελειώσει το θέμα το συντομότερο δυνατό, κάτι που φέρεται να είχε εξηγήσει και στον Πορτογάλο, σε συζήτηση που είχε μαζί του, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζει βαλίτσες για Ολλανδία και οι πιθανότητες να βρεθεί εκεί χωρίς να έχει κλείσει το θέμα του επιθετικού είναι υπαρκτές. Το μεγαλύτερο ζητούμενο δεν είναι άλλο από τις επόμενες κινήσεις της κάθε πλευράς. Ο ΠΑΟΚ έχει (απο)δείξει το πόσο «ζεστός» είναι για τον Ολιβέιρα, καθώς αποτελεί επιλογή του Λουτσέσκου, με την πλευρά του ποδοσφαιριστή να παίζει με το χρόνο κάτι που σημαίνει πως ο Δικέφαλος καλείται να πάρει τις αποφάσεις του.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News