Μίλαν Ράσταβατς: «Ο Αστέρας δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το σοκ των γκολ»
Οι δηλώσεις του προπονητή του Αστέρα Τρίπολης μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό
O Aστέρας Τρίπολης γνώρισε «βαριά» ήττα 5-1 από τον Ολυμπιακό, με τον Μίλαν Ράσταβατς να κάνει λόγο για την αδυναμία διαχείρισης των στατικών φάσεων.
Ο έμπειρος κόουτς των Αρκάδων χαρακτήρισε «σοκ» τα γκολ που δέχτηκε η ομάδα του, το οποίο δεν μπόρεσε να ξεπεράσει.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA
«Ο καθοριστικός παράγοντας ήταν οι στατικές φάσεις. Δεχτήκαμε τρία γκολ από στημένες φάσεις ενώ την υπόλοιπη σεζόν είχαμε δεχθεί μόνο ένα.
Η εικόνα μας στο πρώτο μέρος ήταν πολύ κοντά σε αυτή που έχουμε, όμως το γρήγορο γκολ στο δεύτερο μέρος ήταν ένα σοκ από το οποίο δεν μπορούσαμε να συνέλθουμε. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει άλλη επιλογή πλησιάζουμε στο τέλος της κανονικής διάρκειας. Το καλό είναι ότι έχουμε παιχνίδι σε λίγες μέρες και θα προετοιμαστούμε για το καλύτερο».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Νταβίντ Κάρμο, έρχεσαι για να μείνεις ή για να… γίνεις;
- Ολυμπιακός: Το δεξί μπακ και το ελληνικό στοιχείο
- Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός καλωσόρισε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς!
- Αλέσιο Λίσι: Πατάει Θεσσαλονίκη - Η ώρα της άφιξής του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ
- ΑΕΚ: «Έχει κάνει πρόταση στον Γιόβιτς για νέα συμβόλαιο και περιμένει» λένε οι Σέρβοι
